Where are you now?

Imagine – John Lennon
Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one

Where are you now?






G.M.Y.SH

Urkult var toppen! Helt otroligt roligt och nästan helst perfekt! Så jäkla fint som det är vid forsen hittar man inte på många ställen till i Sveirge. Att somna till bruset av rinnande vatten och vakna av att en liten röst skrattar utanför tältet, det finns inge underbarare! Sen på festivalområdet var det så mysigt man bara kan tänka sej, en massa trevliga människor och mysig musik. (Emma, Kalle, Lukas, Kasper, Sandra, Fredrik, Jonatan, Anna-Karin, Johan, Joel, Markus, Andereas och Åsa. Och den lilla familjen som bodde med oss men som jag inte kommer ihåg namnen på! Tack!) Och tack till Alicia!
Till er som inte var där, ni Missade nåt!

Väl hemma från Urkult så började både simningen och jobbet. Att börja simma igen var nåt som jag faktiskt såg framemot mycket! Men efter ca 2-3000 meter så såg jag inte fram emot de så väldans mycket längre, de är känns så tråkigt att inte kunna köra de vanliga passen utan att jag måste hålla på att simma ben hela tiden! Blää, men de ska lösa sej nu med de här, har jag bestämmt!
Att jobba är kul faktiskt, jag stöter på mycket kul folk och får baka mycket gott, sen tjänar jag ju pengar med , så de är toppen.

Annars börjar skolan närma sej, lite nervöst är de ju alltid med de här med ny klass, men det brukar lösa sej! Innan det kommer systeryster Julia och hälsar på, det ser jag mycket fram emot! 
Och jaa, vad ska man säga, ingen kommentar tror jag...känns så konstigt, för alltid annars är de jag som har flyttat ifrån folk, nu är de min tur att bli ifrånflyttad. (tomtensverkstad-det kommer jag aldrig att glömma!)

Tack för mej.
Gött mos

"Snälla förklara att solen trots moln alltid går upp"