Jag gråter ikväll

När sommaren kommer - Lars Winnerbäck
När sommaren kommer ska jag visa dig bättre dar
När natten är varm och himlen är lila och klar
Då reser vi bort, då tar vi oss tiden det tar
När sommaren kommer, jag lovar dig, bättre dar

Ska du fråga mig då om jag har några löften
att lova när hösten är här
Eller låter vi natten å vara så stilla den är

Jag vet att du inte vet vad du längtar till
men när sommaren kommer så åker vi vart du vill

När sommaren kommer kanske vindarna blåser igen
Och likgiltigheten ch stiltjen som plågar oss än
försvinner en kväll, och vinet får ny smak igen
när sommaren kommer, bättre dar, min vän

Ska du grunda en plats i hjärtat, ett minnesmärke
för allt som har hänt
Eller dricker vi ur och känner att vinden har vänt

Gatorna här gör en bara utled och van
När sommaren kommer åker vi långt  ifrån stan

Luften är klar och det blänkte från fönstret
och rann från den smältande snön
på dom borstade förortsstråken mellan teglet och sjön

Asfalten hettade och resan låg framför oss än
När sommaren kommer så går vi den vägen igen

"När sommaren kommer, jag lovar dig, bättre dar"


Det kallas att "skriva av sig"

Du ska vara dig själv, och tro på dig själv, för om du inte tror på dig själv, vem ska då kunna göra det? Du ska kunna se dig själv i spegeln varje dag och tänka "Vilken vacker människa som står framför mig, vilken underbar människa jag är" Du ska kunna gå ut på stan och gå rakryggad över torget med alla människor som kan se dig, du ska aldrig behöva gömma dig för blickarna, utan höja huvudet från marken och möta allas blickar, inte behöva undra vad de tycker om dig, inte försöka läsa tankar om de skulle tänka "Underlig, tjock, annorlunda, konstig, inte som vi, inte som vi, inte som vi!"
   Du behöver inte bli smalare, större, längre, kortare, det finns ingen som har såna krav på dig, du behöver inte bevisa någonting för omvärlden, för de människor som verkligen älskar dig tar dig precis som du är. Ingen vill se ärrade armar eller blottade revben, du är bra som du är! Var inte så mycket "lagom-är-bäst", erkänn för dig själv att du är vacker, att du räcker till, att du inte behöver ändra någonting för att "passa in". Det där är bara skit, vem vill egentligen vara som alla andra? Du är unik, ingen kan ersätta dig, du har en viktig plats i många människors hjärtan, som skulle lämna stora, svarta hål om du skulle försvinna.
   Glöm allt som har med Volvo, villa och vovve att göra, gå din egen väg, den väg som DU vill gå. Det kanske blir omvägar hit och dit, men vad gör väl det när du tillslut kommer fram dit du vill. Spelarroll om slutmålet är att vara mattant, ville du dit och fixade det, så är det underbart bra! Fick du knappt G i matte A och gjorde ditt verkligen bästa, är det underbart bra och är värt att firas med tårta! Glöm alla normer som finns, titta inte på alla skyltdockor och reklamafficher, tänk istället på hur mycket fotoshop kan göra och hur vackra de livs levande människorna som går runt omkring dig är. Liv är ett underverk, ta vara på det!

                                                                                                                       (Lär som jag säger, inte som jag lever)

"Jag behöver inte nån som visar vägen för jag tänker inte gå den"




Manifiesto I

Manifiesto - Victor Jara

Yo no canto por cantar
ni por tener buena voz,
canto porque la guitarra
tiene sentido y razón

Tiene carazón de tierra
y alas de palomita
es como el agua bendita
santigua glorias y penas

Baraam

Så har man blivit förkyld!! Så jag springer alltså runt och dricker te och äter apelsiner! Som vanligt alltså (Förutom det där med apeslinerna och att mängden te har fördubblats)

Ikväll är min vän Anna Polivanchuck på idrottsgalan med hennes syster och jag kan inte göra annat än att hålla tummarna!! Åhå!!

Allvarligt talat har jag inget annat trevligt att skriva här! Återkommer när mer intressanta saker än tedrickning har hänt!

Fridens kära vänner!

"Se hur aktierna faller se hur kursen vänder om, ge mig tips och goda råd så jag kan göra helt tvärtom - för det är Fan inte sånt man tänker på och drömmer om!"

Mellankolisk

Jag sitter här och undrar vad det egentligen har varit för dag?
Frågor som: Vem är jag egentligen? Vem vill jag vara? Räcker jag till? har flugit runt i mitt huvud hela dagen, jag känner mig frukansvärt mellankolisk!

"Försöker få fäste medans jag faller"

Jag hoppas att Johnnas föräldrar köper den här idén nu, hoppas det verkligen! Sen hoppas jag att Maria köper det här med Johanna också, men om jag ska vara ärlig så tror jag inte att det kommer vara några större problem... =) Nej som sagt, hoppas att Johannas päron är på!

Sen så vill jag gärna åka iväg nu också...

Nej, hade gött vänner

"Generals order their soldier to kill, and to fight for a cause they have long ago forgotten"

Wiskey


Här sitter jag, dricker te och begrunnar över livet, universum och allting. (42 *hah*)
Nä, men faktiskt så kommer jag fram till att det är grymt härligt att leva. Mysfaktorn är hög!

På måndag börjar skolan och jag ska försöka komma överrens med min idrottslärare, eller iallafall försöka få kontakt med personen i fråga (hoppas inte för mycket)...Ska kolla om Maria är där också och kanske ta ett snack med henne om lite väsentligheter...oho

Min systrar har varit hemma och jag måste säga att det var riktigt trevligt att ha alla syskon hemma igen. Det var ett tag sen....vi gick iaf och fikade och resten av tiden bara mös vi runt och flummade på som vanligt. Det var aningen mer liv i huset än vanligt! haha (helgen blev mycket bättre än väntad)

Jag ska  här och med också klargöra för alla som vill veta (det lär väl kanske inte vara så många egentligen...) att jag har lagt ner mitt sökande på vinterskor för gott. Jag tror att jag springer på mitt kall av slumpen, eller ödet, någon gång och först då är det värt att inhandla några skor.


Wiskey
(Wiskey)

Fridens kära vänner och glöm inte bort att leva livet så mycket som det bara går!

"Live fast, die young, and you'll be a beautiful corps"