vet inte vad jag ska säja....

Alicia, saknar dej som faan! Måste verkligen prata med dej snart! Väntar på dej här att du ska komma hem! Hoppas att du har det allra bäst på Öland!



Asså, jag vill inte fatta det! Jag vill inte! Det är inte sanning, eller så kanske det är så och det är som lasse sjunger att det ska "Eka över skog och berg att sanningen ljuger och drömmen är sann!"
Men nej, det kan inte stämma!

HELVETE!

Å, nu är det verkligen sommar!!!^^

Och där åkte Sverige ut från fotbolls VM med dunder och brak!

Idag har jag varit ganska kreativ. Jag har bakat beagles. För er som inte vet det, det är mer än en hund, det är också Små bullar med hål i. (Och dom läser väldigt bra *asg*) Man ska koka dom innan dom ska in i ugnen, dom blev jättefula, men goda. Så nu kommer jag ha en tvångstanke på att baka massor av såna där tills jag är nöjd med utseendet också. Jag är sån, tycker att det är mycket roligare att baka och laga mat än att äta kakaorna och maten. Asså det där kan ju lätt misstolkas märker jag, men så här är det; jag står jättegjärna i köket och bakar och grejjar på, utan att vara tvungen till det. Sen hamnar det oftast i frysen! *Haha*
Idag var det träning också, det var riktigt skönt att simma, men sen kan man ju diskutera passet. Förra veckan var det lökpass nästan hela tiden men idag var det värsta farten. Trött blev man!

Å nu spelar dom Lars Winnerbäck - Stockholmkyss på radion igen! JAA! "Min sans har jag och förnekat min hemstad har jag glömt"

Midsommar har det visst vare sen sist. Ja en samanfattning på de...hm riktigt trevligt! Vi kom ut till ett par kompisars stuga och tillbringade kvällen där, med bad, kubb, myggbett och grillning (Allt som midsommar ska innehålla!)  Helt underbart härligt! ÅÅ vad jag älskar sommarkvällar!!!!!

Nej nu är det dax att sova!
God Natt Världen

”Man ska vara stolt över sig själv, och tro på sig själv, för gör man inte det själv, hur ska då någon annan kunna göra det?”

Och så blev det torsdag....

Jag skrev faktiskt igår, men det försvann av någon underlig andledning när jag försökte förstå mej på min dator...det var ett ganska trevligt inlägg för er som vill veta...

Nu är vi glada, jag har lärt mej två jättefina låtar på gitarren, Isabelle och Sång till friheten av Björn Afzelius. Ni som inte har hört dessa låtar, tycker jag verkligen ska ta sej tid till att lyssna på dom, för det är bland de bästa  latsätt att spilla tid på!! Ni som behärskar intsrumentet gitarr, tycker jag absolut att ni ska lära er dom låtarna, för dom är inte speciellt svåra, bara man kan ta diverse barreè-ackord. (Eller hur det nu stavas)  

Me and my gura
(Playing the guitarr-Am)

Jag är lite orolig nu, om att somliga inte kommer hem som dom lovat, för sjuttioelfte gången, och att somliga andra kommer bli så jävla bittra över deras situation som gammal att dom kommer gräva ner sej, och att andra inte ser till att äta ordentligt, det var faan nog som det var redan! Att somliga gör något jävligt dumt och att somligas medecin tar slut och dom faller tillbaka....
Faan ta mänskiligheten och alla jävla ideal!! 
(Okej, vart bara tvungen att skriva av mej, det var bara skit, glöm det!)

Imårron ska jag hjälpa pappa och Alison att bära upp lite lådor och växter till ett berg, för något forskningsprojekt. Ska upp ganska tidigt, halv åtta, så det är i högsta grad dax att sova nu!

Hade gött vänner!

"Jag skulle svalka öknarna, jag skulle smälta isarna för en oersättlig stund i din närhet. Jag skulle skingra skyarna, jag skulle lyfta slöjorna för ett svinlande bevis på din kärlek "



Gott och blandat^^

Okej, nu har jag varit i Uppsala hos systeryster nr.1. Vi knallade runt i Uppsala city och höll på att dö av värmeslag. Vi gick en promenad i Flogsat och höll på att svimma av värmeböljan. Vi jagade Wiskey (en katt) när han hade tagit en skata (han är för dum för att veta vad han ska göra av den, så det är lika bra att ta den ifrån honom) och höll på att svettas ihjäl, Vi satt i soffan och läste och hade fläkten på högsta. Kort sagt, det har varit varmt, varmt, varmt. Men den större delen av vistelsen har jag bara haft det helt underbart trevligt och kul! Den andra delen har varit ganska kaotisk i mitt huvud, det är så jäkla mycket, vet inte hur eller vad jag ska tänka, vet inte om jag ska skratta eller gråta, gråta ligger nog närmast iof, men kände inte att jag kan göra de, i risk för konsekvenserna...kan eller vill inte förklara det här, men ni kan ju alltid fråga och hoppas på svar...aja nog om de....

Sen är jag väldigt nära att gå och pierca mej. Nu har jag tänkt på det allvarligt i ett halvår, och nu är det riktigt seriöst. Läppen vore snyggast, men min kära mor tycker inte att jag ska göra det innan jag är 18 (hallå, det är ju 2 år dit!!) men hon godkänner ögonbrynet (Hm!) Ja, jag kanske kan övertala henne, för jag vill verkligen göra det snart! och när jag snackar snart, snackar jag typ torsdag! *Hehe*

Min Mp3 gick väldigt 'lägligt' sönder natten innan jag skulle åka iväg till Uppsala. Jag vet inte vad jag ska ta mej till, för jag lyssnar verkligen på musik Alltid.Jag ska gå till affären där jag köpte den och se vad dom kan göra, annars får jag väl spara till en ny...någon som har förslag och tips om någon som är bra, så hör gjärna av er! Ipod ligger ganska högt på min lista....

Nä nu ska jag ta och göra mej en kopp te till tror jag!
Hade så bra vänner!

"So I say to you, What a Wonderful World"



(Om man vill gråta måste man släppa kontrollen och jag vågar inte göra de än...)

...

(14/6-06, kl.12.11, SJ, Sundsvall - Uppsala , äntligen)

Inget mer att tillägga, bara en bild.

Kreta!
(Solnedgång - Kreta/Chania)

"Red is the truht, red is the life and you can´t tell when it starts"


Sommar!!!

Sommarlov!!! Äntligen! Nu har sommarvädret kommit för att stanna i våran lilla stad, har jag bestämmt!
I onsdags var jag och kollade på studenten på Skvarden. Riktigt trevligt! Asså studenten är ju bland det största man gör i livet! Skitcoolt är de ju! Om tre år....men först ska jag göra sommarlovet och tre år på gymnasiet!
I torsdags, hade vi bal på skolan, det var riktigt kul, om man bortser från att min korsett sprack på fyra ställen. Haha, men lite komsikt är de ju! Alla var glada och fick känna riktigt trevligt folk! Typiskt att jag inte har snackat med dom innan man slutar liksom....
Sen var det att spela ut oss från kyrkan och alla grudskoleåren i fredags, glass och jordgubbar i fylleparken med polerserna! Sen träffade jag Joel, Stina och Nicklas en lite stund och sen på kvällen drog jag och Alicia runt på stan. En helt underbart bra dag helt enkelt!
Sen nu på lödag, söndag så har jag umgåtts med Joel och inte gjort så mycket alls!

Det finns ju en låt som heter Kalla mig, av Vapnet.
'Kalla mig' på engelska blir ju som alla vet 'Call Me', men 'Call me' kan översatt till svenska också betyda 'ring mej'. Då kan man ju fråga sej, är det en indirekt vädjan om att någon ska ringa killarna i Vapnet? eller är det så att människan som det sjunger om vill att någon ska ringa, så den kan bli lite tröstad kanske?! Fast jag vet, det här stämmer inte överrens med texten, eftersom raden där 'Kalla mig' kommer tillbaka är så här: "Så kalla mig CP, kalla mig bög, det kanske är feeel men en bra metafor" (Måste bara pointera att Vapnet själva sagt att de absolut inte har något emot CP-skadade eller bögar)
Asså, det funkar ju inte så bra med 'Ring mig CP, Ring mig Bög....'  Fast kanske att de vill att någon bög ska ringa?
Eller så har dom inte ens haft den idén och översättningen i tanken när de gjorde låten, vilket iof är mest troligt.

Nu ska jag ta och titta efter tåg!
Hade så bra, och glöm inte att le!

"And I say to you son, We are the love generation"







060606

Den 06-06-06, kl. 18.11, SJ, Sundsvall - Kalmar. Jag var faan påväg.

Här sitter jag, 20.33 är klockan, på nationaldagen, det absolut grymmaste datumet på väldigt, väldigt länge! 6/6-06, "The Number Of The Beast" 
Idag har det inte hänt så mycket. Simmade imorse, kändes som att min vänster arm strejkade totalt. Och sen fick jag ont, jävla typiskt! Ben, blev det då halva passet och, jaa, nog var det bättre än tröskel, menmen....
Sen gick jag runt med min vän Stina på stan, i alla mängder av folk. Vi stog och tittade på 'paraden', och det var faktiskt trevligt, det var mycket intressant folk som gick förbi. Resten av dagen har jag tillbringat med att komma överrens med mej själv och sytt på min klänning.

Har inteså myket mer att tillägga, så jag avslutar med en helt underbart träffsäker låttext av Lars Winnerbäck.




En söt liten flicka - Lars Winnerbäck


Hon är en söt liten flicka som väger ett gram,
men det är alldeles för mycket så hon bantar ibland
hon har långt ljust hår och en hårdsprayad lugg,
men under detta hår har hon inte ett dugg

en söt liten flicka är stadens stjärna
en söt liten flicka utan hjärna

å det blir värre på fredag, för då är Hon full
nattens drottning tills hon blåser omkull
en söt liten flicka, du får ta'na om du vill,
men hon har sminkat sig så mycket att hon inte syns till

hon borstar sitt hår, hon rakar sina lår,
hon sprayar under armen så att man känner vart hon går
en söt liten flicka är kär i en militär
för ingen kan ge henne ett skjut som en kille med gevär

hon är en söt liten flicka som vet vad hon vill
men hon vill ingenting utan kompisar intill
å när hon får lite i sig ja då höjer hon sin röst
vickar på rumpan och är stolt över sina bröst

en söt liten flicka med framtiden med framtiden framför sig
en stadens stjärna som knullar allt som rör sig
en söt liten flicka, den snälla goda fen
som tror att man kan köpa vadsomhelst med stora bröst och bruna ben

när en söt liten flicka ska ut på diskotek
då tar hon bara med sig sånt hon kan behöva, ja ni vet
en folköl i handen och ett tolvpack stimorol
så vakten inte känner doften av nån alkohol

å natten har kommit för en söt liten flicka
hon har gummi som doftar jordgubb i sin ficka
en söt liten flicka har glömt sin militär
för en stelbent robot med anabola besvär




 


It´s bloody cold!

Nu har jag nästan värmt upp mej efter helgens tävling i Sollefteå, Risösim, hatobjektet på hela sim-sässongen! Det har alla år som jag kan komma ihåg (iaf 6 st) varit Kallt, Blåsigt och Regnigt,Förutom Ett år, som det var jätte fint och varmt. Men i år så skillde det sej tyvärr inte från majoriteten! Hela helgen har jag gått runt och frusit som en gris (det är grymt), varit blöt, även ovanför vattnet och sett ut som en michilnegubbe med alla kläder på mej. Simningen har inte gått alls, det var bara på 50 fjäril som jag simmade bra, resten hade varit bättre ogjort. Men humöret har ändå varit ganska högt, överlag, och när det har sviktat har man fått en varm kram och lite snälla ord från en av världens absolut bästa människa! Tack för att du finns Joel!
Men ändå så kan jag faktiskt sammanfatta helgen med ordet 'Kul' och det känns bra! Jag har träffat mycket folk som jag inte hade sett på länge och det är alltid trevligt.

Dagen idag har mest gått ut på att försöka återhämta sej från helgen, gått lite på stan och spelat gitarr. Har lärt mej Anna Terheims version på Shoreline, det lät faktiskt bra! Det är ju en pianolåt egentligen, så jag hade inga höga förväntningar på framgång med gitarren, men det lät mycket bättre än vad jag hade gissat!

Nu har jag bara tre dagar kvar i skolan, som kommer gå ut på att dryga runt på SPH(Sporthallsbadet) med skolan, "springa" Höglundaloppet och spela oss ut ur skolan! Har ingen lust alls med de två första, kanske kan hitta på något sätt att slippa...., men jag för nog ändå lov att stå ut, snart är det slut!

Ja, det var allt för idag.
Sir Aj har talat!

"Generals order their soildiers to kill, and to fight for a cause they have long ago forgotten"