Öhm...

Idag hade jag tänkt att skriva något djupsinningt, men jag fick inte till de.


London calling, are you lissening?



 

I'll get it!

Nu är de så att jag är både jävligt less och väldigt glad. Less är jag på skolan, skolan och något mer var de, javisst ja skolan. Inegt mer behövs säjas!
 Glad är jag för att jag gjorde något som jag inte trott att jag skulle klara. Händelseförloppet var ungeför så här: Siri kommer till teatern fyrtio minuter innan dagens föreställning ska börja, Hon går och gör sej iordning och små pratar med lite folk tills klockan blir en halv timme innan. Hon får för sej att hon ska byta om och gör de, då får hon reda på att "lärarinnan" är jättelessen (med all rätt) och kommer inte kunna genomföra pjäsen. En stund ,på ca tio minuter, går åt till att fundera på, Vad ska vi göra nu? Jamen Siri, du kanske skulle kunna vara lärarinna, Öh, okej, visst om jag får kolla manus nu så kanske jag kan fixa de. Ett maus plockas fram och Siri sätter sej med pastorn och tränar repliker. Tre gånger hann vi, jag fixade en av de tre helt. Okej, på med kläderna och ut och köra, för fullsatt publik! Det gick riktigt bra för omständigheterna och Siri kommer knallande bakom scen väldigt nöjd med sej själv. Det kan man kalla femminuters pluggning.  Äh, kul var de! =)

Sätter punkt här idag!
=)

"Generals order their soildiers to kill,and to fight for a cause they have long ago forgotten"

(Hade tänkt att skriva någonting annat idag, men jag skjuter på de till obestämd framtid)


Härligt Gänget!

Nu har jag inte bloggat på ganska länge. De beror endsst på en orsak och det är att vårat kära internet inte har varit vän med oss, vad vi nu har gjort vårat internet kan man ju fråga men....
Mycket har iallafall hänt i mitt liv på dessa dagar. "Konstigt" nog handlar det som vanligt om simning och teater.

I fredags gick jag runt och var allmänt lycklig hela eftermiddagen. Dels för att den efterlängtade Lars Winnerbäck skivan ramlade ner på dörrmattan och dels för att ett genrep var i antågande och för att det gick så otroligt bra att simma! På genrepet gick det faktiskt ganska bra, det ska de inte göra på genrep, på genrep ska man strula till allt som kan strulas till för då slipper man göra det på någon föreställning istället.  Men vi strulade inte till det, utom då möjligt vis att det behövdes tre suffar, men men.
Premiären på lödagen gick jätte bra, jag var aldeles sprallig innan så jag var tvugen att städa min gaderob för att inte gå upp i taket. Det var välbehövt kan jag säja! Men det gick bra som sagt och premiärfesten efteråt var  riktigt kul! Vi satt i två timmar och lirade gura och sjöng lasse låtar! En kväll värd att minnas!
Sen var väl inte föreställningen på söndagen något speciellt, men det gick utan större problem och Dagbladet tyckte uppenbarligen att det var riktigt bra! =)
Idag däremot gjorde vi, enligt mej, lugnt den bästa föreställningen hitills! Publiken var underbar och alla gjorde sitt absolut bästa! Tack gänget det är underbart att spela med er!
Nu har också en av de personer som jag verkligen ville skulle se, sett! Men det är fof ganska många kvar! Kom och kolla! =)

Idag bev jag less måste jag säja, vart tog våren vägen? Det kan ju inte börja snöa nu! Nä skärpning Moder Jord!

Annars så är jag väldigt skoltrött! Kemi prov på onsdag och jag känner det bara som jobbigt! Men som en liten ljuspunkt i ämnet så är det snart påsklov och det tackar vi för! Som en liten ljuspunkt till så är det också ganska snart sommarlov faktiskt, det är inte så långt som man kan tro kvar!! Härligt!

Nu borde jag sova, men jag tror inte att jag orkar! Haha. (ganska glädjelöst skratt) 

'
God natt världen!



En ovanligt rolig onsdag


Dagen idag har det varit en väldigt intressant dag, med Nordic, halka och blåmärken. 

Jag ska nog för enkelhetens skull börja med Nordic.
Idag har det varit friluftsdag på min skola. Vi fick erbjudnade om att spela curling och saken är den att det tackar man inte nej till. Så resultatet blev att jag och mina vänner befann oss, efter lite olika omständigheter, tillslut på Nordichallen klockan 09.55 (pip). Vi gorde en praktiskt och intressant upptäckt när vi kom dit; det fanns ett helt hus det stog "Curling" på, och vi som hade trott att vi skulle få springa runt i eveigheter i letan efter en lämplig lokal som var till för att man skulle utöva den otroligt roliga sporten curling. Men det behövde vi alltså inte. Vi hade tur som träffade en lärare direkt på platsen och där fick vi reda på att vi inte skulle få komma in i hallen förrän 12.15. Jahapp, så vad gör man alltså på Nordic en onsdag förmiddag klockan 10? De var en fråga vi ställde oss. Men för att få tiden att gå så gick vi mot den stora hallen och träffade lite polare där som också hade ställt sej frågan, vad ska vi göra nu?
Som tur var så hände det lite saker inne i hallen, stans sexor höll på att spela någon form av fotbollstunering. Vi satte oss på läktaren och jag hittade min kära vän Stina nere på planen. Man blev ju glad ju! =)
Vi fick iallafall tiden att gå och klockan blev tolv.

(nu kommer det slinka in lite på halka och blåmärken)
Om man lägger ihop "Bambi på hal is" och pansionärsbowling med jätte tunga klot och gångrar med 10, där har du hur vårat lag och motståndarna lär ha sett ut den första timmen i curlinghallen. Men vi hade grymt kul, och det är ju de som räknas. Våran hejjarklack ramsa gick såhär "Jobba, jobba joobba, åå SOPA!" Jag tycker faktiskt att man ska passa på när man väl får kalla någon för sopa... 
När man ska släppa iväg stenen så ska man ju stå på den "hala" foten och låta den "ohala" foten hänga efter. Jag måste säja att det är väldigt svårt att hålla balansen, och det resulterade i att jag fick ett jätte stort blåmärke på mitt knä. Men vad gör väl de när man har roligt?

Nej det här kan bi alldeles för långt känner jag, så jag ger mej här för idag.
Tack för ordet!

You said: well never mind. We're ugly but we have the music

The Big Question, det börjar närma sej!


I helgen har ju en annan tävlat =) det var rikitgt kul och man träffade en massa roliga vänner man inte sett på länge! Att vara på simhallen 20 timmar på en helg, gör att man blir ganska trött! En annan sak som gör att man blir trött av att tävla är ju faktiskt att man jusst, tävlar. Jag har simmat nästan allt jag har kunnat den här helgen och de blev ju då 10 lopp. Men det är så grymt kul att simma och vara där med kompisarna att lite trötthet inte stör speciellt mycket. Visseligen deckade jag vid nio igår, men men.
Bra gick de, iallafall ganska bra! Skulle väl viljat ha en bättre tid på 100 bakåt, men det tar vi på Norrländskan =) Som förrästen går i södraste, södraste Norrland, all heder till Bollnäs men helt ärligt så ligger det faktiskt ganska mycket mer känsla i att vara jätte långt upp i Sverige än ganska långt ner, när tävlingen heter Norrländskamästerskapen! Boden gillade vi förra året!

Idag har jag haft en trevlig dag. Skolan var väl inget uppseendeväckande kul, men efter skolan hade jag trevligt. Med lite bra sällskap, en trevlig stund på simhallen och ett bra rep på de, perfa! Sen att det saknades både rätt datum och tid på affisherna var ju lite komiskt, men vad kan man inte fixa med en penna? Så nu kommer det iallafall upp när, var och hur på lite ställen i stan om teatern! Kom på lördag och kolla! =)

Jag har kommit på en liten grej; det finns ju tandkräm med lite rött, lite blått och mycket vitt.
Hur sjutton kommer det in i ränder i tuben? Sen också, ifall man skulle blanda ihop alla de där färgerna, skulle det bli lila då? För rött och blått blir ju som bekant lila, men funkar det på samma sätt i tandkräm? Svaret som jag har kommit på är 'antagligen'...

Idag fick jag reda på en grej också som jag inte vet vad jag ska tycka om. Det är delat, jag ska inte skriva vad det är för det känns inte bra. Men asså, näe, jag är lessen, men jag tror inte att jag kan glädjas åt det jusst nu, jag vill ju självklart det, men det känns så svårt! Jag vet ju ändå att jag hade gjort samma sak. Och jag tänker inte hindra dej, du gör helt rätt, men jag kommer sakna dej som fan, även fast vi antagligen kommer fortsätta att träffas men ändå! (sen de där med att fortsätta träffas har jag väl inte allt för bra erfarenhet av). 
Men det är långt till sommaren... 

Ja, det var allt för min del idag
Take care

"De är varning för ras, gå så försiktigt du kan, dina ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas..."

Blandar ut min tid med lite te...


Jag sitter här och blandar ut min tid med lite te! (Tack Lars Winnerbäck för denna underbara mening!)
Slokhatten är funnen och återupptagen! Conversen är framtagna och dom blir dygnsura så fort man kliver utanför dörren, snön rasar från taken och jag var nära att bli träffad idag! Med andra ord: våren är på väg!
Iallafall nästan...


Idag har jag gått runt och sjungit på "Vilken underbar refräng" hela dagen. Den låten blir man ju så glad av, och speciellt om man sjunger den jätte, jätte många gånger! Mina kära vänner blir inte glada. Dom blir närmast väldigt irriterade, de meningar jag har fått höra mest idag från dom är  "Men Siri, håll tyst!" och "Siri, vet du vad 'byta låt' är?" och "Näe, ska du sitta här så byter jag plats, för du sjunger ju alltid på den där låten!" och "Ge upp!!"
Haha jag har haft en väldigt rolig dag idag =)

 Ett infall jag fick idag är att jag längtar till sommaren, för jag kom på att jag tycker att volleyboll är skit kul. Men en sak som är ännu roligare är ju faktiskt beachvolley, inte med så mycket regeler och sånt. Minnen väcks genast från SM i sommras, då det var typ 22 grader i skuggan minst och vi stog mellan passen och spelade volleyboll i fyra timmar! Det var så grymt kul! Men vännerna och lite annat trevligt folk. Det gick åt ca en lite jos till oss var och humöret var på topp hos alla! Sen var det sand upp till knäna, men vad gjorde väl de när man hade en hel jättestor bassäng med massor av vatten att tvätta bort det med!
Näe, någon måste ta med sej en boll till Kreta i maj asså! Då blir de nog spela av ifall vi hittar ett nät! 

Linn make my day today! För hon berättade för mej att vi inte har de där två sista sidorna i fysik till provet
nästa vecka! Man blir ju glad!

Nej nu tror jag att jag ska spela lite gitarr!
God Natt Världen!

"Så enkelt, så enkelt att bara ett barn klarar av det"

Von Essen...?



Jag har kommit på att jag vill heta Von Essen i efternamn...vore onelkigen väldgit coolt!
Om man liksom ska häsla på någon trevlig människa, åsså säjer den människan "Jag heter Anna Johnsson" då bara sträcker man fram handen och  säjer "Siri Von Essen".       Mm, de vore nåt att minnas!



En liten glimt av ljus i ditt tunga mörker...


Idag så har jag gjort ett so prov där en del av frågorna gick ut på att jag skulle sätta rätt namn vid rätt "yrke" eller ställning under andravärldskriget i nazist Tyskland. Jag tror inte jag klarade en, haha grejen är att jag kommer ihåg ansiktena på alla gubbar, men inte namnen! Och jag menar aniktena är ju Väldigt användbart om man råkar stöta på någon av dom på stan eller nåt!
Nämen allvarligt så fattar jag inte att jag inte kan lära mej namn, de är så svårt, har aldrig någoting att hänga upp det på! Det känns lite illa!

Imårron så ska jag göra nationellaproven i engelska. Läs och hörförstelse, någonting som jag inte ser framemot överhuvudtaget. Visseligen så kommer det vara skönt att ha gjort de, att ha de överstökat liksom. De är ju obligatoriskt, så jag kommer inte undan de, men nog hade det varit skönt att slippa alltid! 
Inte för att jag har någonting alls emot engelska, jag tycker faktiskt att det är grymt kul att snacka med folk som kommer från någon annastans än lilla Sverige. Men de här med nationella känns väldigt...hm tråkigt! kunde vi inte få sitta och snacka med lite trevligt engelskt pratande folk istället? Det är ju oftast i situationer som man måste använda munnen som man behöver sina kunskaper i engelska, även fast det är väldigt kul att kunna skriva också men...

(Nej jag har klagat väldigt mycket i den här bloggen känner jag, nu får jag allt ta och byta spår...)

Idag gjorde vi vårat klart bästa rep hitills! Det är bara en och en halv vecka kvar tills premiären (kom och kolla) men om de alltid såg ut som idag så kunde vi, enligt min mening, haft bara en halv vecka kvar! Det är alltid kul när alla är koncentrerade på de dom ska göra, det blir en väldigt trevligt teaterstämmning när alla gör sitt bästa på scen! Bra gänget, de är väldigt kul att jobba med er!

Tack för idag!
-over and out-

                                                                                                                                                         
 "mina cornflakes blir så torra utan dej, jag rostar mina mackor blott för dej"   


(  / jag och Joel /  )
 


Ingen aning...

Om någon skulle fråga mej hur jag mår jusst nu, skulle jag svara "jag vet faktiskt inte".
Mitt humör svänger hela tiden mellan att vara jätteglad, full med vårkänslor och kärlek, till att vara stressad och ha en ångest som är fruktansvärt svår att beskriva, och sen till att vara helt förtvivlad!
Glad är jag för att det som flyter på flyter på väldigt bra, det har varit en dag med ett väder som man nästan skulle kunna kalla vår och det gick bra att simma idag.
Stressad är jag för att jag måste lösa ett litet problem som jag har mot min teaterlärare, han tycker att teatern kan ta upp all ledig tid man har och att  ingenting kan gå före teatern. Här kommer jag med en ide om hur jag ska hinna träna och spela teater samtidig och han frågar om jag inte kan lägga simningen lite tidigare. Jag gillar inte tanken på att jag måste säja till honom att jag inte kommer att kunna vara med på alla rep nästa vecka, om han inte fattar då, så vet jag inte vad jag gör! Jag började med teatern för att jag dels tycker att det är skit kul, men dels för att jag ska kunna slappna av på simningen. lite svårt att förstå det där kanske men så är det iaf! Det blir jobbigt när de krockar!
Varför jag är förtvivlad kan jag inte skriva, det är för privat, inte för mej utan för min kompis, jag går iaf runt och är allmänt orolig, och blir väldigt glad så fort man får ett livsteckan från vännen i fråga! 

Sen så tycker jag att om ni som läser det här inte lyssnar på Lars Winnerbäck, börja göra det! Ni som läser det här och redan lyssnar på Lars Winnerbäck, lyssna mer! För Lars Winnerbäck är verkligen bra, han har så otroligt kloka texter och de får en verkligen att fundera på hur omvärlden egentligen ser ut, och på vad man egentligen står i olika frågor!

Nä med dessa sanningens ord avslutar jag dagens blogg.

Hade bra vänner!

"Allt som sker, sker.    Allt som när det sker får något annat att ske, får något annat att ske.    Allt som när det sker får samma sak att ske igen, sker igen.    Men gör det nödvändigtvis inte i kronologisk ordning..."

( okej, läs det en gång till....ur "liftarens guide till galaxen")

Lördag...

Jaa nu är det imårron... =)

Idag är det 10 veckor kvar tills vi drar iväg till Kreta! Yees, det känns fruktansvärt bra, men 10 veckor är ju iof ganska mycket. Alla nationellaproven kommer att vara gjorda, norrländska kommer vara över, våren har, förhoppningsvis, också nått Sundsvall, vännen min har blivit 18,  teatern kommer vara färdig gjord, osv... det känns väldigt långt kvar!     
jaja den som väntar på nåt gott....(väntar alltid för länge?)

Nationellaproven förresten, på onsdag och på fredag, engelska, ingenting jag ser fram emot precis. Saken är den att många som jag har snackat säjer att "det är inte så svårt, det var egentligen ganska lätt". Jamen, näe, det känns inte bra! Man vet ju aldrig vad som kommer, eller hur...Sen så ska det ju bli intressant att få tillbaka de svenska nationella, haha, det var idètorka på hög nivå, satt kanske en halvtimme utan att komma på vad jag skulle skriva. Och sen så skrev jag typ ett par sidor och kunde inte komma på något bra slut! Skrev ihop ett som blev halvbra tillslut. Man blir ju liksom satt där, med en hög papper, en penna och en lapp där det står några ämnen som man ska skriva om. Och man ska skriva på tre timmar och sen så blir det man skriver betygsatt. Ojoj, inget som passar mej känner jag! Jag som kan gå omkring och ha en text på huvudet i veckor innan jag sätter skriftliga ord på det, jag vill bearbeta orden så att det blir rätt ordval och en text där jag vet vart jag vill komma, kanske inte från början men eftersom kommer det alltid en idé om vart handligen ska. Så om man har ett sådant sätt att skriva så är det inte lätt när man får ämnen som är förbestämmda och en tid satt på tre timmar! (sockerdricka.nu lillavild) Jaja vi får se vad min lärare tyckte om de...

Men nu undrar ni kanske, efter allt detta snack, vad Siri har gjort idag, jo sirru, hon har jobbat och sen efter det, bara tagit det lugnt varit med Alicia och sett på en väldigt trevlig film och ätit kaka =) trevligt med andra ord! 

Nu ska jag ta och kolla på lite bilder!
Hade så bra, take care!

"Där älvorna dansar dit längtar jag jämt. och på var sida om huvet står änglar och sjunger om glädje, å om kärlek och om allt som har hänt, som inte borde ha hänt..."


Grattis Joel på födelsedagen, dock 53 minuter försent men ändå... =)


Några tankar om simningen...

Ja livet rullar på!  Inget annat kan man säja, även fast det är lite upp och ner.

Jag börjar bli riktigt, riktigt orolig för en vän jusst nu...mer kan jag, eller ska jag inte skriva, för min väns skull. Men om den vännen läser det här så bara så du vet, så betyder du väldigt mycket för mej, om du försvann ur mitt liv nu så vet jag inte vad jag skulle göra. Så vill du inte fortsätta för din egen skull, så gör det isånafall för min...

Annars så gjorde jag mitt klart sämsta syrapass på hela året idag. Det var något av det tyngsta jag varit med om! Det är så grymt tråkigt och jobbigt att ligga där och simma de där tre hundringarna när det går så där illa. Tankarna börjar ovidkommligt mala i huvudet; "varför ligger jag här egentligen?", "skulle det inte vara mycket skönare att ligga hemma och sova?" Svaren blir ju; "för att jag egentligen tycker att det är skit kul", och; "Jo." 
Men det är de där små glädje ämnena som gör att man ändå går dit till nästa träning, som tex, att man har ett jätte kul samtal med någon av simmarna under en hel träning för en vecka sen, eller att man simmar jättebra på ett pass eller på en tävling som man kan minnas att man då faktiskt kan simma, och något som har stor betydelse för mej är att jag mår så fruktansvärt bra av att träna, men blir liksom lugn och orka mycket mer. Om jag inte tränar på kanske två tre dagar, så blir jag allmänt less och rastlös. 
Så slutsatsen av det här blir att; även fast man har sina väldigt dåliga dagar och känner att sängen är mycker mer lockande än vattnet, så är det för det mesta väldigt kul och man blir glad efteråt. =)

"om det inte fanns vatten, skulle ingen lära sej simma, och då skulle ju alla drunkna, inte sant? så visst är det bra att det finns vatten"

Med dessa sanningens ord så lämnar jag för idag. Hoppas att ni nu får hade så bra!

" Det där var banne mej det finaste jag hört sen jag komimerades...Ska du ha ett fikon?"




Det som har hänt i mitt liv en dag som denna


(Jag tror att jag lägger ner! (sa hon och lade sej ner på golvet))

Jag måste börja med att säja att jag tycker att jag har varit ganska duktig idag!'
För det första, så har jag tränat, jobbat, tränat, utan att vara hemma och vila fötterna emellan, de är en ganska jobbig upplevelse, eftersom mitt jobb går ut på att jag ska stå och göra mackor och plocka disk hela dagen, man får ont i fötterna!
 För det andra så när jag kom hem från träningen så satte jag mej ner och började plugga, inte illa, vi har ju faktiskt sportlov och jag sätter mej och pluggar! Fysik också. Fysik måste btw vara de absolut tråkigaste ämnet jag vet, man sitter där och halvsover eller försöker skratta sönder hela lektionen, och när man sedan ska ha prov måste man plugga som en tok för att man har missat alla läxor och inte gjort någon av alla dom där 70 studieuppgifter. Jag kan faktiskt inte förtså varför jag ska lära mej hur tex en dimmer fungerar, jag tänker inte bli tekniker!      jaja, man får stå ut med sånt...

Sen har jag funderat lite också, mina tankar har rört sej lite likt det här:
Jag är en sån människa som inte kan gå mer än tio meter utanför dörren ensam utan att sätta på mp3n och lyssna på musik, så fort jag kommer in igen så trycker jag igång cd:spelaren och lyssnar på ännu mer musik, eler så plockar jag fram gitarren och plingar lite. När jag inte kan lyssna på musik, som när jag tex ligger i vattnet och tränar eller sitter i skolan på en tråkig genomgång, så sjunger jag istället. Och musiken varierar, jag lyssnar på tex John Lennon och Bob Dylan, och i nästa stund så är det Saxon eller Judas Priset, eller så kanske det är Bob Marley som ljuder i högtalarna, Nationaltetaren eller The Clash är inte heller ovanligt. Men allra oftast så lyssnar jag på Lars Winnerbäck. Å underbara Lars Winnerbäck, säjer jag bara, han kommer föressten till Sundsvall den 21 juli. =)
Men jag håller på att klura på en teori om varför jag hela tiden måste ha musik omkring mej! Ja visst, jag mår bra av de, jag mår faktiskt jätte bra av att lyssna på musik, man kan lyssna på musik som stämmer med sinnesstämningen och om man lyssnar på en låt som man tycker är bra, så blir man glad! Men jag tror att det är något mer som spelar in...någonting om att fly omvärlden för ett tag....mycket längre än det där har jag inte kommit, eller jo det har jag men jag har inte formulerat det medv ord än. Men jag lovar er vänner, att när jag är färdig med min teori och kan använda tankarna i form av bokstäver så ska jag skriva den i en blogg, det kan bli intressant faktiskt! Vet själv inte vart den kommer att sluta...

Nu ska jag nog avsluta det här och gå och läsa lite på sockerdricka istället...


Hade så bra

Over and out...

" Generals order their soildiers to kill, and to fight for a cause they have long ago forgotten "



Välkommen till världen Mette!

Japp, nu sitter jag här och är glad. Jag fick nämiligen reda på att min kompis har fått barn, en liten flicka =) Holy Wonderful!

Idag har jag börjat på sportlovsträningen, första passet gick väl inte uppseendeväckande bra, inte bra alls om man ska  vara ärlig, inte blir de bättre för att min kära tränare Hasse säjer att vi ska ha VO2 ikväll istället för på onsdag. Oj vad bra de kommer gå...eller kanske inte. Vi får väl se helt enkelt.
Jag har hunnit med att jobba också, de är alltid kul, även fast man stöterpå lite knepiga typer iband...

Sen har jag  kommit på en fråga som jag gjärna skulle vilja ha ett svar på, jag har en liten känsla av att jag kommer att gå runt och fundera på de där ganska länge ändå...men men...
Så här är de; Om himlen ligger uppepå molnen, (och här menar jag asså himlen där gud och hela de gänget sitter och dit man tror att alla döda kommer(om man varit snäll)) då måste man ju se den när man åker upp i rymden. För om man ska till månen tex, då måste man ju ovanför molnen och då måste man ju kanske få sej en skymt av sankte per och Gud och kanske sin gammel mormor eller nåt sånt. De vore ganska coolt. Och om man då inte har fått se någon himmel av detta slag (där änglar står med trumpeter och spelar harpa, där man kan bada bland de rosa molnen osv) vart är himlen då, finns de ens någon himmel? Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro, (kanske är de bäst att inte tro alls på någonting) men iallafall så om jag skulle hamna någon stans när jag dör, då vill jag hamna i Nangijala! de verkar helt klart vara de stället som jag skulle trivas bäst i. Jag menar att man kanske blir lite less ,på att se halvnakna gubbar med massor av skägg sittandes och spela harpa, i längden...

De var allt för mej en dag som denna...
hade så bra kära vänner!

"Red is the true, red is the life and you can't tell when it's starts"



Vanilj te är fruktansvärt gott...

"jag är inte dålig på att stava, de är bara det att bokstäverna hamnar i oordning när jag ska skriva dom"


Idag så har jag haft en väldans bra dag! =)
Den började med att jag ägnade 3,5 timmar till att vara på teatern och repa. Riktigt kul, man dricker te, snackar med folket och är på scen emellanåt.  De börjar urarta sej till en riktigt bra teater tror ja, repliker börjar sitta, man vet mer och mer när, var och hur man ska vara på scen och reaktionerna klaffar oftast.
 Efter teatern så åkte jag direkt till simhallen och simmade. Träna, träna, kul =) Passet kändes långt och ganska drygt, men ändå så finns ju den där glädjen kvar så fort man kommer på att man faktiskt ligger i vattnen. Jag hade en Kent låt på huvudet och de är ju alltid trevligt.


Annars känns de väldigt svårt att förstå att de faktiskt  är sportlov nu, de känns som om de är lördag idag (vilket är väldigt skumt, för igår så gick jag runt och tyckte att de var söndag hela dagen) och att jag ska gå i skolan i övermorron....men de ska jag inte och det gillar jag =)

Resten av helgen har också varit trevlig. I lördags var jag på teatern mellan 11.00-15.30, jag kan meddela omgivningen att jag var grymt trött efter de, vill ni ha bevis kan ni ju alltid fråga Joel...
Ja, som ni kanske förstår åkte jag sen hem till Joel och tillbringade kvällen där. Riktigt bra dag med andra ord =)

Jag ska passa på att säja: Grattis Linneá Bäckman till uttagningen till Paralympics, jag är glad för din skull, lycka till så mycket!

Nu så slutar jag här för idag!
Hade bra vänner!

*over and out*

-wake up this morning, smile whit the rising sun-



En ny upplevelse varje dag!

Här sitter man nu med en blogg. Trevligt, Trevligt!


Dagen är ännu ung, men jag har redan varit och tränat. Trött som jag vet inte vad, men dum som jag är så gick jag ändå upp, åt lite frukost, och gick iväg och körde några meter. Lade ner verksamheten vid sju, när tålamodet började sina och traskade hem i kylan.

Jag har funderat på de där lite. Egentligen, så är de faktiskt mars, men snö är de och kallt är det likförbannat! Jag som trodde att det skulle bli vår och jag plockade fram mina conversre och lade undan vantarna, så, vad får man se dagen efter? Tio minus och snö, massor av snö. Man blir ju lite less!

Igår var en trevlig dag. Jag gick runt och bara var allmänt glad på skolan. Sen efter skolan så träffade jag Stina, the one and only, och vi gjorde semlor och satt på mitt golv och snackade. Alltid lika trevligt att prata med den tjejen =)
På kvällen gick vi iväg till Tonhallen och såg på Joel när han spelade i Escape, de var en upplevelse. Frack är faktiskt snyggt, och teatern var bra!

Annars så flyter livet på, har en massa saker som jag vill och borde göra, men när ska jag hinna de, har lite dåligt samvete för de där, men jag tror att det hänger ihop lite med att det sket sej totalt förra gången jag var på väg....


Ajja, nu ska jag gå till skolan och spela in någon film....

Hade så bra, ta hand om er!


"Jag tittar upp på himlen, för att se en stjärna falla, inte för att jag vill önska mej någonting, utan för, att jag vill se att det som glittrar mest kan falla" 

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!