On a day like today

Keane - On A Day Like Today

On a day like today
I looked at you and I
Saw something in the way
You stared into the sky
I saw you were sick
And tired of my wrong turns
If you only knew the way I feel
I'd really love to tell you

But I could never seem to say the things I needed to
On a day like today no other words would do

I saw you were sick
And tired of my wrong turns
If you only knew the way I feel
I'd really love to tell you

But I can never find the words to say and I don't know why
I can't find the words to say and I don't know why

Underbara dag^^

(Mira: 9-10)

Det har varit en sjukt bra dag idag! Helt underbar! Det har bara flytit på och nu är det lugnet efter stormen. Allt är gjort och stressen är som bortblåst!

Det enda som var synd är att Lars Winnerbäck är slutsålt till både Uppsala och Karlstad! Skandal. Men, jag tror att vi löser det där faktiskt...hoppas jag!!

image27
(Hösten på väg skolan - 06)

Hejdå alla glada!

"Today is a good day!"

Gott och blandat

Nej Nils, vi såg This is England. En sjukt bra film faktiskt! Men jag tror inte att man ser den många gånger utan en eller två räcker. Sen, skriver jag i samma stycke, en stor eloge till teater Abrazo som gjorde ett kanon framträdande på Kultan i söndags. Eftersom jag jobbade kunde jag inte se allt, men den delen jag såg var grym! Nästa gång ska jag vara med!

Idag har varit en dag (punkt). Ingen särskild sådär. Jag och Johanna är nu snaaart, snart klar med stipendiumansökan och det är grymt! Bara en referens som behövs nu, sen gäller det bara att hoppas på det bästa! Fikade med Hampus idag, det var precis vad jag behövde! Sjukt mysigt att sitta där och bara snacka, skönt liksom att bara slappna av ett tag. Vi var båda på samma "jag orkar inte med"-humör, det var skönt. Men kaffet var inte gott! Alldeles för sött, det skulle vara smaksatt latte med choklad! "Oj" tänkte jag och prövade, men det var inte bra. Usch! Kaffe är kaffe och det ska man inte ha socker i, så är det bara!

För er som läser om Mira, tänkte jag börja skriva på bloggen när det kommer nya avsnitt, så då kan ni be mig om dem när ni ser nåt sånt.

 Jag funderar på att köpa en Gi (eller hur det nu stavas) till Bunjikhan. Hade varit trevligt! Funderar även på att införskaffa ett bokken när jag ändå är på gång så jag kan slåss med min bror!

Over and out

"Jag blandar ut min tid med te"

Handels alltså...

Jag ska börja med att skriva att det är DÅLIGT med kommentarer på min blogg! Fast iofs kanske det inte finns så mycket att kommentera...hm.Jag undrar också vilka det är som egentligen läser...skriv vem ni är i en kommentar tack  det hade varit trevligt! =)

Idag har jag jobbat på Skonetten. (nej jag lär mig Aldrig att stava det!) Det är faktiskt fortfarande kul att jobba där, även fast allt går på rutin! Jag gillar att jobba med Karro, vi går bra ihop och får alltid till en massa intressanta diskussioner! ( Asså det är så sjukt lite de läser där på Handelsprogrammet, de läser inte ens matte B eller Hitoria A?! SHIT! Vad gör dom på dagarna? Säljer halvkassa affärsidéer och bakar bullar?) Jag ska även jobba imårron, så kom förbi och säg "hej"!

Jag ska snart på bio, med Edit, Mia och Svante. Ska bli kul, det var längesen jag gick på bio!

Men jag ska lämna er med en fråga först. När blev kristendomen en egen religion, alltså när började kristendomen, var det när Jesus föddes mellan 7-4f.kr. eller var det när Paulus fick en uppenbarelse och började missionera?

Lev livet kära vänner!

"Du,lever bara en gång den gången är Nu, det finns bara en som vet hur du ska leva och det är du!"

Gott folk

Livet är just nu fyllt av "måsten" och "borden". Otroligt nog trivs jag ganska bra med det, visst jag har sjukt mycket och visst det är stressigt, men jag gillar att vara sysselsatt, vilan blir så mycket mer uppskattad då. Fast, igår gick livet lite överstyr, var nästan gråtfärdig en del av dagen för att det var så mycket att göra, men idag känns det grymt bra! Antagligen eftersom jag efter igår eftermiddag tills idag har hunnit köra 2,5 träningspass. Bujikhan igår kväll, kampsport på lunchpasset idag (dock bara 40 min) och ett styrke- komb. konditionspass i eftermiddags. Jag trivs helt klart med att träna!

Nästa helg ska jag vara tränare på Eon, det ska bli skoj, mina (märk Mina) simmare är så duktiga, jag har bara haft dom två gånger men det känns helt rätt! Gull! Jag tror att detta bara kommer kännas bättre och bättre ju mer jag har dom! Yey

Jag hade planer på att ta min till Härnösand nu i hegen eftersom Anna (kanske Axxa) är här nu. Det hade varit grymt att träffa dom, men tiden räckte inte... =(

Nu är det helg! Sweeet

image26

"Om jag kunde, skulle jag flyga. Likt en örn över vatten och skogar, med ständigt öppna ögon för nya äventyr"

Glömde ju!

Jag glömde ju berätta om helgen!
Den var sjukt kul faktiskt! Lugnt, men kul! Åkte till Anneli i H-sand på fredagen. Träffade där  Sandra och A-M,  asså Sandra, fatta vad längesen det var jag träffade dig! Vi måste fortsätta träffas mer! saknar dig ju! Självklart var det grymt att träffa Annie och A-M! Härligt med gänget igen! Så, fredagskvällen hade vi kräftskiva, men jag åt inga kräftor så klart, men en apgod paj! Vi satt och snackade hela kvällen och sen gick vi ut för att gå en promenad. Gick genom ett dött Härnösand och när vi väl vänder hem vem är det inte då som skriker på mig? Jo, Mari och Emma. Hallå tjejer, fel stad tänkte bara påpeka det! Nej men snacka om att jag blev förvånad, iofs kom jag på efter en stunds eftertanke att de faktiskt pluggar i Härnösand och hade inspark i dagarna så klart de var ute och firade. Kul att hejja på dom alltså.

Lördagen sade vi hejdå till Sandra och sen var vi funktionärer på Härnösim. Det gick över förväntan, jag var faktiskt riktigt duktig! På kvällen gick vi till Pinoccio för att köpa pizza. De har Svearikes godaste pizza! Och självklart flörtade killen i kassan med oss. Ruggigt mycket! Sjukt kul faktiskt och för första gången var dte kul att vänta på mat!  Det var schysst att få sig ett riktigt gott skratt innan maten. Haha, den människan går inte att beskriva,  måste helt enkelt  upplevas, men jag ler när jag tänker på det! Haha
På kvällen softade vi bara, endast. Sånt är jag och Anneli experter på! Så vill ni ha tips på hur man ska ta det lugnt så är det bara att kontakta oss för vi kan verkligen den grejjen. Eller hur Anneli?

På söndagen var det två pass som funktionär. Ganska kul, och det gick bra! Lunchen var nog ändå bäst. Vi satt en del av det gamla gänget och käkade lunch på Kristinaskolan. Jag, Anneli, A-M, Charlie, Martin och Fabbe. Ungefär halva gänget, men åh vad jag längtar efter den tiden. Vilket sjukt gäng vi var! De nämnda, Sandra, Anna, Axxa, Ellinor, Maddie och Sebbe. Sanslöst kul!

Tack!

"Respekt - Du är perfekt"

Vart tog du vägen?

Inlägget som aldrig blev publicerat...

Hello folks, this is the life

Dagens blogginlägg var utan tvekan Stinas! Läs den! http://stinaan.blogspot.com/ - läs den 31!!

image25
(Regnigt London -07)

Älskar den här bilden, tog den ifrån höften (!!) när jag var i London i somras. Regnet hade börjat ösa ner och vi tog skydd under samma träd som dessa två herrar. Medan taxibilarna och dubbeldäckarna susade förbi på vägen bakom, stod jag och betraktade dem. Det blev riktigt rätt feeling!

Idag har jag jobbat. Det kom en busslast som var sjukt stressade och jag stod i kassan!(alltså människorna som kom ur bussen var stressade, inte själva bussen (den var nog ganska lugn)) Men jag undrar, Vad är det med stressade folk och att prata i mun på varann? Nej, jag kan inte uppfatta vad tre olika personer vill ha samtidigt och sedan fixa det på två minuter, tyvärr! Nog för att jag är tjej och har simultanförmåga, (klyscha...) men jag jag har inte sex öron, sju armar och fyra hjärnor, faktiskt! Men det var kul ändå idag, fick fyra timmar imårron med, hoppas på en lugn dag!

Sen åkte jag och Keelis och Alicia ut till Denise och hade myskväll. Det blir alltid så kul med den där kombinationen av människor, vi saknade Toveh förstås, men hon var hemma och kramade sin dator den jäveln!  Iallafall  blev det  naturligt  en hel del diskussioner och en vi kom in på var varför är det så vanligt att använda ordet "bög" och "hora" som skällsord?! För det första, att använda en sexuell läggning som skällsord är lågt och ointelligent! Det är som att kalla någon för Jävla hetro! Eh...sen använder man sällan lesbisk eller flata som skällsord, varför inte?  Man använder hellre då ordet hora, men inte aldrig den manliga motsvarigheten (som jag vid temporär minnesförlust glömt namnet på). Beror detta på att folk är så dåligt upplysta att de blandar ihop de båda begreppen? Det hade varit hemskt om det var så?! Men vad är detta, jag bara undrar?!

Imårron är det teater. Jag vill gå, men samtidigt  känns det inte bra, inte upplagd för det och orkar inte. Det finns  andra saker jag proriterar för tillfället...

Hör av er vettja!
Tjillevippen

"I want a better place, or just a better way to fall"