Sommar snart...

Sommaren kommer innebära mycket skoj. ("skoj" ärf örövrigt ett mycket trevligt och talande ord. Om någon kommer fram till dig och säger att det är skoj att ses, då riktigt känns det att den människan verkligen uppskattade att träffa dig, ordet innebär liksom ren och skär lycka) Hm, vart var jag? Sommaren ja! Det blir 70 timmars jobb på fiket Skonetern, det känns grymt bra faktiskt, det var längesen jag jobbade där nu...sen kanske det blir en veckas forumteaterjobb i Sollefteå, ("Blev du tvingad?" - som Joel så possitivt uttryckte sig) och England den andra juli åker vi och det ska bli så grymt skoj, London, Camebrige, Stoneedge (vet ej hur det stavas) och England bara allmänt! Wohoo...Efter det bär det iväg till Varberg (Jag har bestigt små berg och stora berg och länga berg och korta berg och Vaarberg) med kussen Hanna. Vi ska prova om det verkligen är så som det visas i alla filmer att om man sover i en kohage, och vaknar sen på morgonenså står det massor av kossor runt omkring en och slickar en på tårna och äter upp ens korvar, det ska vi prova! När dessa planer blev till sa Hanna bland det klyftigaste som hon någonsin har sagt tror jag "Men som man säger, korvarna är alltid grönare på andra sidan hagen!" *haha*

Efter Varberg blir det Urkult. Åh Urkult! Kan inte beskrivas med ord, måste upplevas!

I sommar ska jag förstås se till att jag hinner med att träffa massor av trevliga människor och jag ska försöka att inte lyckas springa om Joel hela sommaren...jusst nu känns det nämligen att han kommer jobba när jag är i Sundsvall och han kommer vara i Sundsvall när jag är borta...ajaj...men det lär lösa sig, jag orkar faktiskt inte grubbla för mycket om det där nu...

Annars har jag bara en seriös lektion kvar nu och en grej till att göra...det känns faktisk lite tungt,även att det är natur, så det kunde ju liksom inte vara något vettigt ämne...aja...efter imårron är vi klara!

Jo förrästen så har Jessica sagt att hon inte kan lägga in någonkomentar påmin sida, så nu tänkte jag göra en undersökning och se hur många som kan det...och snälla skriv nu en kommentar, spelar ingen roll om det är n¨t vettigt, bara så jag vet om det bara är Jessica som har problem eller om det helt enkelt är så tråkigt att ingen kan kommentera...har försökt ändra inställningar men aja...lägg in en kommentar iaf!

Gött mos allesammans!^^

"What ever gets you thru the night, it's all right, it's all right"

Kan inte göra annat hålla med

image14



Fast med lite mera lust sen du var här

Kaffe,kaffe, kaffe, kaffe

Igår vare forumteaterutbildning. Sjukt roligt! Gjorde massa kuliga övningar och spel. Det är alltid kul att lära sig en ny teater teknik!  Träffade massa trevliga människor med,  (inte alla, tänker inte nämna namn, men usch säger jag bara) flummade på ganska rejält hela dagen, men väldigt lärorikt! På kvällen gick jag upp till Toveh, Keelis och Johännah (<the shit>). Kollade på film, en bra, en halvkass. Men det var grymt mysigt iaf. Gick hem runt tolv och njöt av natten. Jag älskar nätter!

Snart är det sommar!

Nu sitter jag och väntar på att Maria,Johanna eller Paulin ska bli kontaktbara, för jag vill ha någon att köra styrka med! Annars får jag väl ringa Dosan eller Steffi! =) Iofs kör dom annat pass, men det är kul ändå!
Jag saknar simningen! =(

Ikväll är det impro.teater.Typ det roligaste på hela veckan. Förut tyckte jag inteom söndagar, de var bara tråkiga, långa och man mår alltid halvkasst på dom, sen efter söndagar är det ju måndag och det blir ingen glad över! Men tänk hur lätt man kan ändra på problemet med att börja i teater på söndagar, alla borde prova det för det är grymt!

Gött mos ^^

"Sen du var här har häggen slagit ut"

Idag

OJ! Vilken dag. Nattens sömntimmar blev inte många, inte långa heller för den delen. Jag har absolut inget med det att göra, skyller allt på inte mig. Jag sov typ 4 timmar...från 03.30-07.30. Jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket av morgonen. Kom faktiskt i tid till skolan (Jag vet att jag blir väldigt seg om jag inte sovit så mycket, så jag brukar alltid försöka ställa klockan lite tidigare för att kunna vara kapabel till att komma från sängen till te-koppen) Första timmen gick över förväntan, naturkunskap. Rast-kaffe. Sen lunch, inte allt gott. Usch. Sen efter lunchen hade jag en tre timmars diskussion på naturkunskapen, lagom plågsamt när man tror man håller på att somna i vilket ögonblick som helst. Speciellt eftersom jag satt bervid Micke som höll på att gå i taket av irritation hela tiden och satt och slog mig på ryggen. Men jag fick ta en kopp kaffe till, så det hjälpte, alltså inte mot att Micke slog migpå ryggen utan mot min trötthet! Sen Hem-plugg.  Även fast  det inte låter som det så har det varit en väldigt trevlig dag.  =)

image13
(Kreta i maj 2006)


Jag ska passa på att tipsa om en väldigt bra bok. Den heter "High Fidelity-en roman om kärlek och musik" av Nick Hornby, tror  ja...Jag tror iallafall att dne heter så.  Boken är  grym, jättebra helt enkelt! 
Jag tänkte fråga ni som läser detta om ni kanske har något bra boktips? Skulle bli glad för allt, sommaren är lång och läs-timmarna blir många. Så skriv en bra bok i en kommentar och en liten beskrivning om varför den är bra så blir jag jätteglad!

Nu ska jag börja tänka på att dra mig till sängen.
Buss och Kran!^^

"Sitt medan du är ung, så orkar du stå när du är gammal"


Dreams about the days who's gone

Sitter här en söndags morgon.Funderar över livet och kommer osökt att tänka på Urkult. Det är bara ett par månader kvar nu, fan vad jag längtar! Så underbar stämning, underbara människor, underbar musik och allt känns så där "Perfekt".  I år kommer många andra av mina vänner dit med, så sjukt kul! (Ska försöka påverka Nisse lite) 
Jag har därför lagt upp några få bilder för att minnas tillbaka!

Dagen innan-underbart
(Utsikt, på andra sidan bodde vi (forsen var avstängd på kvällen))


Grinden till frihet
(Grinden till frihet)


Where are you now?
(There you get it)

"Och allting, allting, allting, allting, allting, ja allt är nästan perfekt"

19/5-07

Nu har mitt Internet börjat fungera som folk igen...eller inte som folk kanske, det hade varit lite läskigt, men som ett relativt snabbt Internet borde fungera! Därav bilden! =)

Kom hem från H-sand idag. Var och tittade på det gamla huset, längtar tillbaka så grymt mycket! Så underbart det var att bo där allltså. Saknar det verkligen! Men jag trivs i Sundsvall med...

Ja,jusste, var hos Sanna då i Härnösand. Det var mycket trevligt att träffa henne, familjen, med Theo (!!) och två kattungar. Och att se att alla mådde bra. Härnösand var sig likt, synd bara att inte Lasse och Ella var hemma, hade så gärna velat träffa dom, underbara människor! Vi gick upp på museét och satt på favvis-stenen en timme typ. Det var kallt. Men vi såg han som flyger i en gummibåt tre ggr och då har ju liksom Härnösandsbesöket fått pricken över I. (Ni som vill ha mer info om honom är välkomna att ringa och fråga, för jag orkar inte dra det här =) ) Vi gick hem och såg på film och drack te, sen gick vi ut i bastum för att sova! =) Mycket mysigt. Borde verkligen åka dit oftare!

Resten av dagen har jag mest spelat gitarr. Sitter och klurar lite på en låt som heter Vila Rada. Har ackorden, men inte tabsen, och det är ju plock som är det ända rätta på den låten. Men om det råkar vara någon som läser det här som sitter på knepet så tycker jag att ni ska skriva till mig! =)

image10
(Miss Li, Pipeline 20/4-07)

Gött Mos Gott Folk. Använd hälsan, eller vad man brukar säga!

"Det är inte någon skillnad mellan fantasi och verklighet, inte i fantasin iallafall, bara i verkligheten"

Vill bara säga förlåt

"If you read this lines, remember not the hand that wrote it. Remember only the verse..."

Jag vill säga förlåt, till alla som jag tyngt ner, alla som jag varit elak mot och till alla som jag gjort arga de sista dagarna. Förlåt.
Det är inte meningen, har hamnat snett för närvarande och måste försöka ordna upp saker och ting.

"So much to live for,so much to die for, if only my heart had a home"

Jag känner bara att jag förstör allting nu. Som torra sandslott rasar sönder om man petar på dem. Jag vet inte vart jag ska vända mig eller vilken fot jag ska stå. Som att gå balansgång i spegelrummet på tivoli.

"Sing what you can't say, forget what you can't play"

Det har bara blivit för mycket på en gång...all skit kommer samtidigt. Men man kan inte rädda hela världen (som Stina sa).

"Created a kingdom, reached for the wisdom. Failed in becoming a God."

Det blir bättre, det blir alltid bättre. Bara jag tar tag i det...men för det krävs en viss tidpunkt.

"Teach me passion for I fear it's gone,
Show me love, hold the lorn,
So much more I wanted to give, the one's who loves me
I'm sorry
Time will tell
I live no more to shame, nor me nor you"

(Text & musik, Nightwish - Dead boy's poem)

Då ska jag tänka om...

LEX PENTAGON - BJÖRN AFZELIUS

( ackorden som jag försökt plocka ut blev: A, D, E, hela vägen utom sista raden där det är A, E, A)

När Nicaraguas sjunde flotta bombarderar New Orleans,
Och när Kubanerna minerar Hudson River,
Och när dom lybiska missilerna rusar mot Miami Beach,
Och när Grenada invrderar Philadelphia;
Då ska jag tänka om,
Då ska jag tro på dom
I Pentagon!

"Du är det finaste jag vet"

Yee

Jaha, inga svar i förra blogginlägget! Frågorna förblir obesvarade....

Sitter här och känner mig onödig. Nu är jag ivägen också! Haha....

Blev glad igår^^

"Är grymt snygg och allmänt bäst, faktiskt. Min kompis johanna fullkomligt avgudar mig! underbart. <3"

Onödiga saker som jag faktist skulle vilja ha svar på.

1. Varför får man inte säga "negerbollar" när man säger "finskapinnar"?

2. Hur tänkte egentligen påven när han valde mössa?

3. Varför har alla pop-(fjoll)-tjejer som sjunger dåligt mean stream musik, så himla stora bröst? Jag tycker att de bara vore ivägen när de sjunger.

4. Varför ser min blogg så konstig ut idag? Jag har inga textredigerare.

5. Gick det åt väldigt mycket papper på den tiden man hade skrivmaskiner och inte kunde radera?

6. Hur kommer det sig att tangenterna på tangentbordet sitter som de sitter, de sitter ju knappast i bokstavsordning?

7. Vem var det egentligen som, från allra början, bestämde vad alla skalor och ackord skulle heta inom musiken? Och varför finns det inget 'S'?

8. Vem har bestämt varför tjejer ska ha rosa och pojkar blått?

9. Varför måste jag alltid logga in två gånger till bloggen, även fast jag skriver rätt lösenord första gången?

10. När kommer den nya katalogen från Musikbörsen?

11. Är verkligen människor intresserade över det som står i skvallerpressen? (Från Expressen "Skugge: 'Därför slutade jag blogga'")

12. Varför tror så många som bor i Stockholm att de bor mitt i Sverige? Det är ju liksom bara sisådär 45 mil fel)

13. Varför heter så många av de som jobbar i skolmatsalen Berit?

14. Varför betyder 'grina' att gråta i Norrland när det betyder skratta hånfullt i Skåne? (Det bara öppnar för missförstånd)
15. Varför sjunger Linda i en låt som gör narr av schlagern nät hon själv varit med i melodifestivalen?

Jaa, svara på nåt om ni kan! Uppskattar alla svar och komentarer!
Gött mos^^

"Cellar Door"

...

"Hope is all I've got, hope that youre not dead"

Det känns skit. Mår dåligt och vetefan om det beror på mig eller någon annan. Känner att något är jävligt nära på att ta slut och det är hemskt. Jag vill det verkligen inte. Jag håller typ på att förstöra allt nu känner jag, varför är jag så dum?! Mår verkligen skit, men jag hoppas att detta löser sig ikväll...

"Hope is all I've got, hope that youre not dead"

Gandhi is the shit

Livet är som en mosaiktavla. Man ser inte mönstret när man står för nära, men när man blir äldre och kan ta ett steg ifrån ser man vad det föreställer.

Igår var det Valborg. Det är en allmän trevlig dag, men eld och musik och början på slutet liksom. Jag och Alicia bakade en paj, handlade pizza (orka laga mat liksom) och satte oss sen på Sidsjön med alla barnfamiljer och spelade lite gura. Mycket trevligt faktiskt. (jaa, jag erkänner, det blev en VÄLDIGT lugn valborg för mig i år). Vi gick hem, åt paj, drack te och såg på "Step Up". "Save the last dance" är bättre, men "Step Up" var ockå helt okej.  Sen tänkte vi  se "Bränd av solen" men gav upp. Den var tråkig! Istället gick jag och Alicia en liten nattpromenad. Åh, vad jag älskar natten!! Speciellt sommarnätter! Allt är så tyst och lugnt, och man känner sig så underbart ensam. Love it!

Dagen D kom. Första maj. Jag ock Alicia tänkte vara  politisktengagerade och tog oss ner på stan för att titta på  demonstrationståg.  Snackade med en vänster-människa som ville att jag skulle skriva på ett papper där det stod "Mot högerpolitiken". Han jag snackade med kunde liksom inte förklara varför man skulle skriva på, utan smög därifrån vid första bästa tillfälle. Sen har vi faktiskt fri partibildning i Sverige, en av grundpelarna för demokrati. Och då tycker jag inte att man ska rådissa ett parti utan att säga vad de gör dåligt, och säga vad man själv gör bättre. Så jag skrev inte på. (Träffade Alicias syster med kille...man kan ju inte slita blicken från deras underbart jättesöta bebis)

Klart slut

"Gandhi Is The Shit"