Med gitarren i högsta hugg och lite saft i en plastmugg

Vi borde skriva till kungen och be honom att avskaffa allt som har med skolan att göra på torsdagar. Dom är långa och sega och man är allvarligt less! En sån torsdag hade jag idag iaf. Varit sjukligt trött och gått runt hela dagen och dränkt mej i musiken på min kära mp3 (nej stina, jag har inte dränkt själva mp3;n) Man kan ju också undra vad våran idrottslärare tänker på, när hon vill att vi ska gå ut i spöregn och gå en promenad, även fast idrottssalen var helt tom och vi lika gjärna kunde vara där, men näe, vi ska faktiskt vara ute nu!. Lite oskyldigt skolk gav mej iaf lite sömn sådär mitt på dagen. Lunchen var faktiskt det enda trevliga som hände idag på skolan. Jag och Tove och Kelis satt och diskuterade i en tom matsal i en timme, de var faktiskt riktigt kul!

Den väldigt possetiva inställningen till allt som jag hade häromdagen, har snabbt sänkt sej. De finns så otroligt mycket att fundera igenom och ta ställning till, bestämma sej liksom. Någonstans måste man bestämma sej för vad man vill...Men trots att jag inte går i taket av lycka så är jag ändå på ganska bra humör, det går lite i vågor.
Det ska bli skönt att inte ha så mycket träning nu i helgen och teater avslutningen ser jag fram emot riktigt mycket! Träffa gänget igen och bara umgås en kväll och se på ett genrep. Jag blir så grytm sugen på att spela teater igen. Men det är långt kvar till nästa termin drar igång...=(

Nu är jag iaf 'back in buessnies', jag har köpt mej ett par nya converse, svarta. =) Dom är oförskämt rena, men det kommer jag snart göra nåt åt! Jag har fortfarande kvar mina oranga till tider då det blir lite mindre regn och lite varmare väder.

Snart ska jag gå iväg till träningen, hoppas på ett riktigt kul pass =)
Hade gött

"You said: Well, never mind. We're ugly but we have the music"


Underbart^^

Jag måste bara säja att det har varit en sådan underbar dag idag!
Fråga mej inte varför, men jusst nu känns nästan allt så underbart bra! Det mesta flyter på som det ska, och jag har känt mej lycklig idag. Det var längesen jag mådde så här bra psykiskt!

Inget mer att tillägga.
Hade gött vänner! =)

"And I say to my self, what a wonderful world"

Ganska dumt egentligen...

Idag somnade jag vid fyra.
Det kom hit lite vänner och vi satt och drack te och var djupa i fem, sex timmar. Det var grymt trevligt och även fast man sälla faktiskt kommer fram till nåt, så är det sånadär kvällar man behöver ibland. Kvällen innan det var väldigt trevlig också. Med te, film och musik och kyckling som aldrig blev klar. Morgonen därpå var de te, LP;s och schack som gällde, inte har väl jag förut tänkt på att det är så trevligt att spela schack. (men med rätt sällskap blir ju det mesta väldigt trevligt) Jag vann....haha.

Idag kom päronen hem från Spanien. Det har varit grymt skönt att vara så gott som ensam hemma, ingen som frågar hela tiden, ingen som har stenkoll på att man gör de man borde göra osv. Men ändå,så är det bra att ha dom hemma igen. Annars så har jag tränat idag, det var ganska segt, men det är de alltid dagen-efter-en-dag-ledigt. Jag har fortfarande ont i min armbåge och jag håller på att bli väldigt irriterad på det nu. Att inte kunna simma arm, och frisim och fjäril i slutet av passet är störande. Men jag får väl ta och vara lite smartare framtiden och inte försöka att simma arm när jag ändå redan innan vet att jag bara kommer få mer ont av det. Men jag är ju ganska dum, så vi får väl se hur det blir med det där...

Imårron börjar skolan igen, efter en veckas påsklov, oh jag har ingen lust överhuvudtaget! Det känns bara tråkigt och tungt och tråkigt. Men nu är det typ fem veckor kvar, och där är det inklämt en massa små lovdagar hit och dit, så det blir kanske fyra veckor sammanlagt. Sen ska jag ju till Grekland med simningen, så då är det bara tre kvar! Shit, tre veckor, oj, det är inte mycket alls! Hur sjutton ska vi hinna med allt som vi ska göra? Vi har ju massor kvar i allt ju. Men egentligen (*haha*), jag vet inte om jag ens vill bry mej om det, bara vi hinner göra klart so;n så är jag nöjd =)

God Natt Allmänheten
Och glöm inte:

"Allt är reativt och tiden är en vision"





"Så länge skutan kan gå"

Nu var det ett tag sen jag skrev. Men de har helt enkelt inte hänt nåt som går att sätta ord på, iaf inget som jag  har haft lust att sätta ord på. Och då blir de ju som det blir.
På dessa dagar, sen i måndags, har jag inte gjort så mycket alls; tränat, läst och lyssnat på musik.
Igår däremot hände nåt utöver det vanliga. En gammal vän kom hit och hälsade på. Det var riktigt trevligt att höra hur det var med honom. Det var ca 8 år sen jag träffade honom sist.

Imorse när jag knallade iväg till morgonträningen önskade jag av iaf halva mitt hjärta att våra tränare skulle vara nådiga och låta oss spela vattenpolo för en gångskull. Vi planerade att tillochmed sätta dit målen och ta fram en boll, ge dom en liten vink liksom, men det blev inte av. När sen våran tränare kom och skulle dra passet, frågade jag lite snällt om vi inte kunde få köra vattenpolo. Och det fick vi... inte. Så vi hoppade i vattnet och simmade dom där 5000 meterna. Det var som tur var ganska kul pass så vi avled inte, men nog hade det varit mycket roligare att leka bort dom där två timmarna. 

Igår pluggade jag faktiskt lite också, trots de fakta att vi faktiskt har lov. Det jag gjorde var ju iof att sitta och lyssna på musik för att hitta en låt som reflekterar "Meningen med livet" för mej. Jag önskar att vi hade fler såna läxor. Men jag valde iaf (nästan, har inte riktigt bestämt mej än) "Så länge skutan kan gå". För det första så är den låten helt underbar, sen så om man tänker efter så handlar den inte bara om att segla till Havanna. Utan den säjer, enligt mej (man tolkar de ju som man vill), att man ska leva sitt egna liv och inte vara bitter för de som man aldrig hann med, eller fick chansen att göra. Att man ska ta vara på det liv man har och göra de absolut bästa man kan av de. Det är nog en låt som passar ganska i mina "Meningen med livet" tankar.
Om ni har lust att läsa texten till denna underbara låt, gå in här:
http://home.swipnet.se/~w-134536/mel416.htm

Nej nu börjar det bli lite som dax för att få sej något att äta innan man drar iväg till nästa träning.
Hade bra så länge vänner och tack för ordet!

Snälla förklara, att solen trots moln alltid går upp


Måndag, jaha, jag som trodde de var söndag idag igen.....attans!

Nu är de så att jag är väldigt glad. I vilketfall borde jag vara väldigt glad. Fick nämligen reda på att jag kom in, preleminärt då, på de program jag vill gå. Det är ju helt underbart! Så, om jag nu inte säker mej i nåt ämne, så kommer jag efter sommaren att börja på Skvarden. =) ^^
Efter sommaren ja....det känns väldigt långt borta. Just nu känns det väldigt skönt med påsklov, men efter det kommer det bli tungt, tungt, tungt! Skolan och en hel massa att göra innan man går ut för sommaren. Usch! Fast de är bara att bita ihop, med lite musik i öronen går de mesta, så jag får väl ta och ladda min mp3....

Visse ni förästen att man kan bli beronede av te? Tein kallas de som man blir beroende av, och är typ samma sak som koffein. Asså hellre te än kaffe säjer jag. Te är gott, det är inte kaffe, inte i mängder iaf. Ett par klunkar går bra, men sen räcker de alldeles utmärkt. 

Nu blev det inget mer från min sida denna måndags kväll.  

"God Natt Världen!"


Ja tolka de hur ni vill

Jag tror att jag vill berätta för någon. Men vad ska jag säja?
( "Jag vill säja något, men jag vet hur dåligt det kan låta!" )
Det är så mycket som rör sej i huvudet nu, alltid blir det så på kvälllarna. Det finns så mycket att tänka över och jag vet inte om jag orkar alla tankar. Borde åka någonstans dit jag längtar. Vart längtar jag då?
( "Iväg till ensamheten" )
Imårgon tror jag att det blir en promenad, för att rensa tankarna lite. Så om ni ser någon ströva planlöst ensam i sina egna tankar, bli inte förvånad utan kom tillbaka en annan dag.
Jag finner ro i att spela gitarr, något jag kom på för lite mindre än ett år sen, något gott förde ändå Umestänket med sej. Kanske mer gott än jag anar, men det får vi aldrig veta. För man kan inte spola tillbaka tiden, även om man skulle vilja.
( "Jag kan sitta med gitarren i knät i timmar, för då är jag trygg i musikens värld)

"Inget värt nåt som inte inger hopp"

Vilken Groteskt Mört!


Nu sitter jag här på min stol i mitt rum och lyssnar på p3. Är riktigt stolt, nu när jag igår, hittade min radiosladd, sökte upp rätt våglängd och ställde klockan rätt. Det är första gången min klocka går rätt på stereon, på tre år. Nu är jag så van att den inte går rätt, så jag kommer antagligen inte bry mej om att kolla på den. Men om jag nu händelsevis skulle ta och slänga ett öga på den så går den iaf rätt nu. =)

Idag hade vi en helt meningslös friluftsdag på skolan, som sista dagen innan påsken. Vi var vid Sidsjön, satt där ett tag,satt där ett tag till och tog med hundarna och gick ett varv runt sjön. Då hände det faktiskr någonting som var lite intressant. Vi hade med oss två hundar, en som är ganska gammal och lugn av sej och en som är ung, liten och ättrig. Vi hade gått kanske 2/3 när vi mötten en ganska stor jättesöt hund. Den var ensam och kom fram och hälsade på våra hundar. Vi tänkte att ägaren måste ju vara en bit iväg och gick på. Men ingen ägare kom eller ropade på hunden, vilken nu började bli väldigt orolig och stirrig. Den reste ragg när min kompis Denise sa åt den att gå hem. Vi började ana oro i mossen och stannade. Tog tag i halsbandet på hunden och drog iväg våra hundar en bit ifrån, medans vi diskuterade vad vi skulle ta oss till. Denise ringde polisen och dom sa att dom tyvärr inte kunde skicka ut någon bil att hämta hunden med, utan dom skulle ringa tillbaka när det fanns en bil inne. Hunden var grymt stark och ville inte alls att jag skulle hålla honom i hans halsband. Vid det här laget blev vi lite oroliga över att hunden skulle börja bli aggresiv och bita oss. Tillslut kom en gammal tant och ropade på hunden. Men vi kände att hunden inte lyssnade på henne så vi höll fof hunden tills kvinnan kom fram till oss. Hon var väldigt skärrad och tackade oss tusen gånger att vi hade tagit hand om honom. Hon hade bara öppnat dörren och hunden hade stuckit som en pil. Senare ringde polisen och sa att nu hade dom skickat ut en patrull.Shit tänkte vi, en patrull, det lät lite väl tilltaget. Men vi förklarade att vi hade hittat ägaren och allt löste sej. Jag och Denise utsedde vårt aggerande till  Dagens insatst. =)

Nyss var jag iväg och körde ett väldigt tråkigt träningspass. Less och ingen ork. Men snart är det ett par dagar påskledigt så då får jag vila upp mej. Det ska bli väldigt skönt! Om jag nu kommer kunna komma ner på jorden så pass att jag kan sova längre än till nio. Men det måste jag faktiskt göra!

Har kommit på att jag vill ha en banjo! Det vore väldigt coolt att kunna spela på och jaa, helt enkelt, det får bli ett framtida projekt tror ja!

Nu sätter jag punkt här.

"Jag hade en gång en förskräckligt lessen vän, han blev blåst på sin försäkring av Trygg Hansa"

Snälla omvärlden, vakna upp och se er omkring!

Ibland fattar jag inte hur människor tänker. Vart finns samvetet när man står och sparkar på en kille som ligger hjälplös på backen? Asså, rent fysiskt är det inte speciellt svårt, men man undar hur tankarna rör sej i huvudet på människan som sparkar! Helt jävla idiotiskt! Fattar han inte att han kunde ha förstört ett helt liv där? Å jag blir så arg, kan inte människorna i denna värld ta sitt förnuft tillfånga och börja bry sej lite om sin omvärld ibland? Sluta tänka på sej själv så jäkla mycket? Sen finns det människor som gör allt för att göra livet surt för andra människor, dessa människor som gör så, kanske skulle ta och börja göra något av sitt eget liv! Man måste förstå att man faktiskt lever längre än tills imårron, längre än tills efter gymnasiet. Man kanske skulle ta och försöka göra något bra av det redan från början! Senare kan det vara försent!

Annars så;
Idag har jag haft en dag som varit lite annorlunda. Jag gick till skolan till 10.10 och hade ett muntligt nationellt prov i svenska, det gick bra det =) Vi fick nästan tre timmars hål, så jag och några kompisar drog ner på stan och nissade runt där ett tag, hittade en jacka som jag blev fäst vid. Vilken tur att jag behövde en jacka då! Sen gick vi tillbaka till skolan och hade ett til nationellt muntligt prov, den här gången i matte.
Min lärare blev nog lite störd på mej tror jag. Men jag hade faktiskt rätt, även fast det inte var en mattematisk lösning, så var den väldigt rätt. Allting är relativt, det vet vi ju! Efter det att jag hade "bråkat" med min lärare ett tag, gick jag hem. Tränade, och det var ett så grymt tråkigt pass och det gick så grymt segt att det finns inte! Men, såna pass måste man tyvärr också ha.

En liten rättning i gårdagens citat ;Ingen mening att går runt och vara rädd för någonting som man inte vet nåt om, innan man har fått reda på någonting om det.  ska det ju självklart vara. =)

Jusst nu sitter jag och lyssnar på Hellström och dricker påskmust och mår bara bra.
Så här slutar jag för dagen.
Tack för mej!

Money makes you rich and sad! Love makes you lovley!



Efter helgens strapatser...

Hemkommen från Bollnäs. (NM). Överlag nöjd med helgen, en del personligarekord och lite framsteg tekniskt i simningen. Det är kul.
Inget som direkt sket sej, men hade väl viljat simma snabbare på 100 och 50 rygg. Annars funkade fjäril riktigt bra, de båda hundraloppen jag gjorde och femtian var faktiskt grymt roliga!
Nu är jag trött as hell, kom hem vid elva igårkväll, somnade på skolan och sov i en halv timme, sen väckte mina kompisar mej. Lite elakt tycker jag. Vi har påbörjat en "tillsammansvecka". Helt onödigt om någon frågar mej. Det går ut på att man ska lära känna varann bättre och utveckla sina sociala egenskaper. Man ska springa runt och lösa korsord, gå tips-promenad och göra diverse samarbetsövningar. Motivatinonen är någonstans nere vid fötterna hos samtliga och desutom så har våra lärare fått för sej att vi ska lära känna sjuorna. Men grejen är att det inte känns som någon stor mening med att lära känna sjuorna nu, vi slutar skolan om ca en och en halv vecka, vi kommer inte komma tillbaka dit någonsin, så det känns lite sent påkommet. Det känns som om det är lärarna som tycker att det här är mest roligt. Men men, imårron så ska vi bara ha två muntliga nationella, svenska och matte, sen så får vi gå hem. På onsdag är det någon form av friluftsdag och sen har vi comp-ledigt hela torsdag. Sen är det ju faktiskt påsk!

Nu så tar jag och avslutar här för idag.
På återseende!


Ingen mening att går runt och vara rädd för någonting som man inte vet nåt om, innan man inte har fått reda på någonting om det.

                                                               (Citat av mej)

Känn ingen sorg för mej i Bollnäs


Snart så är det imårron. Och imårron ska jag åka till Bollnäs och simma. Usch vad kul det ska bli! =)

Idag har min dag varit väldigt trevlig. Jag började skolan 08.05 och hade en grymt rolig So lektion. Asså, att sitta diskutera samhället är riktigt intressant. Som tex, till vilka, muslimer eller judar, hör Israel? Båda parter tycker ju att landet tillhör dom och gör nästan vad som helst för att få den andra därifrån. Judar säjer att de bodde där för jättelänge sen, och då var det Gud, som gav landet till dom för att dom är hans utvalda folk. Därför borde dom få tillbaka sitt land nu. Muslimer säjer att landet är deras för att dom har ju faktiskt bott där väldigt länge och nu kan inte judarna komma här och säja att dom inte få bo där mer  pga en gubbe som kan flyga. Vilka har rätt till Israel? Har båda rätt eller har ingen av dom rätt? Kan dom inte dela? (jag vet, lättare sagt än gjort) eller nyttja "peace, love and understanding"? Vi satt i en grupp och diskuterade det här, men det gick mest i cirklar; Muslimerna borde få bo kvar där för dom ska inte få sota för det som deras förfäders förfäder har gjort. Judarna har ju faktiskt bott där en gång i tiden och borde dom inte då få komma tillbaka? Men samtidigt så kan dom ju inte köra ut muslimerna....jaa, de där är tänkvärt!
Vi slutade iaf dagen klockan 10.45, jag och Tove drog ner på stan och vi gick sen hem till mej och spelade gitarr. Det var grymt mysigt.

Ett av mina och Toves samtal på skolan häromdagen:
Siri säjer:  "Å snart ska jag åka till Bolnäs och simma"
Tove säjer: "FIL!"
Siri säjer: "va?, asså jag ska simma"
Tove säjer: "Jamen fil"
Siri säjer: "VA?"
Tove säjer "Jamen dom har ju så jättegod fil i Bollnäs" (och ler förnöjt)
Siri säjer: "Öh, jasså...."
Tove säjer: "Ja du måste alltså äta massor av fil när du är där" (och ler förnöjt en gång till)
Siri ger upp samtalet och går därifrån. (iaf nästan)

Nu tar jag och slutar för idag! Återkommer efter helgen =)

No one knows what its like to feel this feelings like I do, and I blame you!

Utvecklas, Inveckals, Avvecklas?


   'Fröken Sverige' som vi såg idag på skolan, var faktiskt inte bra, bara sådär upplysningsvis. Se den inte, är mitt råd. Visseligen så var skådisarna bra, och då främst Sissela Kyle, men annars så var handligen och utveckligen i filmen ganska långtråkig.

Sen så har jag Utveckalts idag, eller kanska att det var invecklats, eller snarare avvecklats. Jag hade iaf utveckligenssmatal med min lärare och mina kära päron. Man får höra de där gamla vanliga "Jaa, Siri är en trevlig och social tjej som är possitivt inriktiad till nästan allt arbete"  Mitt sista utvecklingsamtal btw, på högstadiet, det är grymt skönt! Men när man sitter där och man känner att slutet är nära, man äntligen börjar se ljuset i den långa tunneln, så känner man att man helst redan skulle vara där. Men jag känner också att mina tankar redan är på god väg och kroppen är fof kvar i grundskolan och de livet man vant sej vid i nio år. Men som sagt är tankarna oftast någon annan stans. Konstant Psykiskt frånvarande. Det märktes också idag på träningen, när jag inte kom ihåg en enda serie och startiderna försökte jag inte ens få in. Detta märkte dock Hasse när jag frågade minst två gånger vad vi skulle simma och vilken starttid det var, sen när jag hade frågat om starttiden så hade jag redan glömt vad jag skulle simma, så då fick jag fråga de en gång till. Han sa till mej att ta med huvudet tills imårron på träningen. Jag började i samma veva sakta men säkert fundera hur det egentligen gick på det där matteprovet som vi gjorde idag. Jag började nämligen tvivla på att det verkligen gick bra överhuvudtaget.

Åå sen lite beröm. Sundsvall har många grymt bra småband! Värt att lyssna på verkligen, ta och lyssna lite på SecondhandRumours tex! Go for it!

Hade så bra vänner!^^
(Men nu blev jag väldigt sugen på att skaffa mej ett piano)

"Jag lever livet och ställer frågorna efteråt "

Trött ^^

"Je suis desoulé" asså vad betyder de? För nu har jag haft den meningen på huvudet hela dagen och jag kan inte komma på vart jag har hört de, eller vad det betyder! Ytterst störande!

Annars idag har det väl inte hänt så mycket. Jag har halkat iväg till skolan, somnade på idrotten, av alla ämnen, och halkade hem igen så där runt tre. När jag kom hem satte jag mej vid datorn, kom så småningom på att jag faktiskt inte ville sitta vid datorn, så jag gick och pluggade lite matte i sängen istället. Det resulterade ganska självsagt i att jag somnade. Jag sov till kvart över fem och rusade då upp för att få mej något att äta innan jag skulle iväg till träningen. Som tur var så hittade jag lite mat i kylskåpet som bara var att värma upp. Jag kastade i mej maten och gick och satte mej att läsa i sängen igen. Jag somnade, nästan. Hade iaf gjort det ifall jag inte hade kommit på att jag hade tidig träning. Så jag rusade iväg till simhallen och körde mina meter. Det gick faktiskt riktigt bra! Känns härligt nu inför NM. =)
Och nu är det iaf bestämmt att jag och Lockner ska ta med oss gitarrerna till Bollnäs, det kommer bli riktigt trevligt tror jag! (Asså, det är i Bollnäs NM går)

En vän frågade mej idag vart jag tyckte att mitt "hemma" var. Jag svarade att det fortfarande är i Härnösand, asså okej visst tycker jag om Sundsvall också, men i Härnösand så är jag hemma. Där kunde man liksom känna att man visste vart allt var, man kännde jätte mycket trevligt folk och om man fick tråkigt var det bara att gå och hälsa på Sanna eller gå ut på en promenad i skogen. Minns alla kvällar jag och Sanna bara kunde prata oss igenom, shit vad mycket som blev sagt där. Och sen för att inte glömma Häggdånger, där jag också tillbringat många kvällar.
Ett annat ställe som jag genast kom att tänka på var Öland. Usch vad jag längtar dit! *ler*

Nu har jag nog skrivit klart för idag!
Hade så bra!

"Generals order their soildiers to kill, and to fight for a cause they have long ago forgotten"


Over, just over! =(

Sista föreställningen är gjord! Det gick jätte bra! Alla var laddade till 100 och alla gjorde sitt bästa, som alltid! Jag var så grymt trött innan, så det var bara att svepa en kopp kaffe och köra järnet, och det funkade ju!
Tack för alla trevliga stunder på teatern med er (teatrefolket)! Det har varit underbart att jobba med er gänget!
Men nu är de over liksom! Alltihopa! Det känns tomt, väldigt tomt! Att vi har jobbat med de här sen i september och nu så har det varit sista föreställningen och inget mer! Jobbigt det känns! =(


Sen fick jag reda på att det ganska snart är Umestänket. Jag vet faktiskt inte hur jag känner för det. Sen det som hände förra året , asså de bästa vore att få de ogjort. Men man kan inte resa i tiden, de går inte! Men jag åker dit och tänker inte så mycket så ska de nog gå bra...

[vad har du gjort? någon som har bitit dej, eller har du bränt dej? Jo men tjena!]


Idag har jag spenderat några timmar med Josefina, och våra kära gitarrer! Helt underbart det är att sitta där och spela ihop sej och det bara funkar och låter hur bra som helst! Gitarren en av mina allra bästa vänner! Jag och Josefina har många objekt till juldoppet i höst!! =P

Här avslutar jag för idag!
See you

"Inget värt nåt som inte inger hopp"