IDAG!!!

Idag är det Valborg och vi ska grilla på mitt tak!!! JAAA^^
Har dock en massa saker att fixa nu, orkar verkligen inte!

To do:
Gratta mentor
Grillkol+tändvätska
Städa
Handla
Tröja
Mygla från idrotten
Kolla grillen
Tänka på annat
Fundera över en väldigt trevlig människa...men åh, kom hit!!!


Sedan ska jag ge en liten hyllnign till min farbror. Jag har inte snackat med människan på flera år, och när man snackar är det typ "hej mår du bra?" "ja hej" slut. Och nu, nu har jag fått typ 25 skivor av honom. Seriöst! 25 skivor fulla med världsmusik! Snacka coolt! Riktigt coolt!

Annars, bra.

"För den som lyder idoten är själv idiot!"

Trasdockorna!

Att va söta men lika som bär vad är det å ha?
Lite annorlunda är inget fel å va
Om man e av en annan sort, varför ska man kastas bort?

Lite trasiga och knasiga e vårt trasdocksgäng
Lite trasiga och knaisga det e vår refräääng

Om din näsa är sne eller armen ur led och din tå är gul och blå
Lappri säger trasdocka de går lika bra ändå

Fast trasiga och knaisga de e vår refräääng
Lite trasiga och knasiga e vårt trasdocksgäng

Vi kan ändå hjälpas åååt
För vi sitter i samma bååt
Om din näsa är sne eller armen ur led och din tå är gul och blå
Lappri säger trasdocka de går lika bra ändå

Fast trasiga och knaisga de e vår refräääng
Lite trasiga och knasiga e vårt trasdocksgäng

Glöden min vän, Glöden!

"Vi kan kalla honom ReservOskar" åh vad jag älskar Saltkråkan!! Hahhahaha^^

Nu sitter jag och äter naturgodis väldigt sakta...jag råkade nämligen nästan få käken ur led när jag borstade tänderna igår morse...eh jag vet, det är ganska klatigt...men det gör sjukt ont att äta men inte att prata, hahahahha sorry vänner, än blir jag inte tyst!

Idag är jag glad igen faktiskt! Lättnad i kroppen och livet känns väldigt inspirerat igen! Wohoo. Vill liksom bara ut och röja lite på stan med någon vän!! Snart är det valborg och jaa, det kommer bli skitkul! Sen helgen efter är det Bolivianerna som kommer och helgen efter Götteborg (märk dialektal stavning!). Woho vilken framtid!

Yey yey yey

"Glöden min vän, glöden!"

Återfall...

Kvällen har varit grym, film med Mari, Piccolo med jazz tio min sen film med Mari,Maria och hennes vän! Vi såg "Remember the Titans" en grym film, helt sjukt grym!!!!

Men nu är det natt och hjärnan börjar arbeta...Allt skiter sig, jag fixar verkligen inte det här! Vad ska jag göra, vem ska jag bry mig om, hur, när, betyder det något, varför är det så här och varför i hela jävla friden lever vi egentigen när allt bara skiter sig hela tiden???  Jag borde aldrig ringt, borde aldrig tänkt på dig över huvud taget, du bryr dig inte och det kan jag inte skylla dig för, men jag bryr mig ju för fan, jag bryr mig så sjukt! Fyfan jag vill inte leva det här livet?! Återigen kommer den här fasen när jag inte vet vad jag ska hänga upp min tillvaro på, nu finns inte heller den där tryggheten som alltid fanns vid min sida, som alltid kunde ta allt, men nu är du borta och kommer aldrig igen. En av mina bästa vänner är borta, försvunnen och är inte längre nåbar! Vad är det för jävla fel egentligen? Varför bryr jag mig så mycket? Varför kan jag inte bara släppa allt och titta åt ett annat håll?!

Jag finns inte längre
Jag kommer aldrig mer bry mig om någon förmycket igen - det bara skiter sig
Det är som Lasse sa, lika bra att leva ensamna, det är det enda vi kommer tillbaka till
Snälla försvinn ur mitt huvud, jag vill inte ha dig där!? Alla minnen, alla känslor allting - försvinn!!!
Allting var en sån jävla stor lögn, inget ord du sa var sant, sluta ljuga för mig

Jag kommer slå dig ut ur mitt jävla huvud. Jag kommer blöda ut alla spår som finns av dig, och jag ska kräkas bort alla jävla känslor, jag kommer inte sluta förrän allt är borta, eller jag är borta.

Fan vad jag är dålig på att hålla löften, jag lovade att jag aldrig mer skulle skriva om det här i bloggen men näe, jag måste skriva ner det!! Jag lovade en annan sak också, men den har du glömt och du bryr dig nog inte...

Fyfan för livet!

En hyllning till mina underbara vänner!

När man tvivlar på alla andra runt om kring sig vet man alltid vart man har er! Vid min sida - hela tiden - i regn som i solsken i storm som i stiltje! Det är en klysha, jag vet, men ni är så sjukt mycket värda den! Johanna, Mari, Maria och Stephanie ni kommer alltid finnas vid mitt hjärta! (det finns många andra också, men just nu är det ni som kan hjälpa bäst!)

Som idag, sitter på msn och snackar med Mari, ja, frågan var att resa eller inte resa (har lite problem med det där faktiskt, framförallt som det ser ut nu, vad händer liksom?) Svaret blev  "Reser inte du, reser inte vi! Vi vill ha med dig Siri och kommer inte åka utan dig!"  Åh älsklingar, ni är värda guld! Bara att ni säger en sådan sak gör mig mer säker, ni kommer alltid stå vid min sida vad som än händer och det betyder så mycket!

Vi har alltid kul ihop, kan se den längsta film vi hittar, vi kan sitta och spela RISK en hel kväll och äta chokladmuffins utan att lessna. För att inte tala om våra AstridLindgrenkvällar, helt oslagbara, eller "Auschwitzfilmkvällen" vi ska ha...där sitter vi och gråter tillsammans, grym misär men genomför det ändå för vi tror att det är bra!! Eller, alla pokerkvällar vi haft, jag behöver nog inte nämna någonting om det va?

Med detta vill jag bara säga TACK för att ni finns!

21/4-08

Ja helgen var helt fantastisk! Bion var lyckad! Helt klart! Festen blev helt otrolig! Vilken lycka, vilken glädje! Ni som inte var där borde känna lite att ni missade det där! TACK FÖR KVÄLLEN KÄRA VÄNNER!

Nu är det åter till normala dagar. Vakna, gå till skolan, skola, hem, (träna) datorn/bok/gitarren sen sova. Det känns tråkigt! Skolan är rolig och så, men ingen riktigt koncentration infinner sig, för mycket tankar. Våren är här det är grymt gött, men något saknas mig. Jag känner att jag har förlorat en bästa vän och det känns skit. Annars fungerar livet så sjukt bra, glassväder piggar upp dagarna ganska rejält och klassen finns ju alltid där men sina roliga kommentarer och diskussioner. Jag är sjukt pepp på en ny klassfest faktiskt!

Idag hade jag och Sophie en ganska intressant diskussion när hon satt i telefonkö till vårdis. Vi funderade över hur man svarat när man väl kommit fram om man har någon asjobbig sjukdom som typ Kolera!?! "Hej jag har Kolera!" Ehe. Och om man skulle få snabbare vård om man sa att man hade någon jättesvår sjukdom som typ "Hej finns fortfarande pesten? Nehe inte...eh...jag har isånafall cancer, jättemycket!!!" Eller "Hej jag har spetälska...oj nu ramlade handen av, jag måste byta öra, vänta...sådär ja. Är det tre månaders vänttid eller?" Eller om man råkat tappa sitt finger också ringer man vårdis "Hej, ja jag har tappat mitt pekfinger...ska jag plocka med fingret in då eller?" och sen funderade vi på att ifall man skulle ta med sig sitt avsågade finger dit, vad ska man transportera det i? "Jaha, eh ska jag lägga det i en plastpåse eller? Eller en tändsticksask? Eller i en matlåda?" och ungefär där spårade diskussionen ur totalt!! Haha det blev helt plötsligt väldigt roligt att sitta i telefonkö!

Jag funderar på en prommis nu...men undrar vem som har lust att gå med...
I alla fall, hejdå!

"Jag behöver inte någon som visar vägen för jag tänker inte gå den!"

Ouuuut Tonight!

Ja, ikväll blir det kalas må jag säga!! Grattis Anneli! (och Sandra med såklart men du fyllde för en vecka sen ; ) )

Vid tre ska jag på bio och sen drar vi till Härnösand!!!

"So lets find a bar, so dark we forget who we are, we're all teh scars from the nevers and maybes dieees. I have to go ouuuut tonight!"

Melankoli

Sitter här och bloggar efter en sjukt kul kväll! Den började på Herman med frukt och grönt-tema idag. Självklart gick jag dit för att träffa folk! Lärde känna en massa nya människor också, Marklunds, David, en till Johanna o.s.v.o.s.v. sen vart det en glad överraskning också när vi hade gått till Piccolo, för där var Thord! Ojoj, det måste vara Urkult som var sist jag såg honom, och då kom han istortsett bara in och sov i vårt tält en natt! Haha. Kul var det och mysigt! (men jag är inte frälst än..haha)

Jag längtar tills imorgon, bio med L och K och sen kalas i H-sand! Yey ^^ (hoppas jag pallar med min förkyldning)

Nu lyssnar jag på Winnerbäck och känner att allt är så sjukt hopplöst! Men man ska inte klaga egentligen, jag lever ju fortfarande så...(jag behöver en kram...)

Snart är det Götet, eller jaa, om en månad...förra gången jag var i Götet var en av de bästa helgerna i mitt liv...faktiskt det var det! Men det är väl lika bra att glömma det nu...fan aldrig mer att jag ska binda mig till nån och tro nåt, man blir bara så jävla sårad...älta ältad ältat

Nä, pallar inte att blogga mer nu...(skriver ner det där i helgen Viktoria!! jag har inte glömt!!)
hejdå

"Stackars han som aldrig gråter fast han släpar på ett höghus. Vad är det ingen ska få se som ingen redan sett och vart ska det där huset?"

Dagens tre

Tack Steffi!!

1. Helgen - H-sand med Anneli och Sandras och någon mers födelsedagskalas!
2. Bolivianerna kommer
3. Gitarrköp i Göteborg!

Jag försöker verkligen, jag gör det!

Men lägg ner!!!

OKEJ vad är grejjen med att gå in på andras bloggar och skriva något helt meningslöst, utan att känna personen, utan att det har något med innehållet att göra och utan några som helst andra orsaker, förutom att de vill att man ska gå in på deras blogg. Men piss off, jag tänker inte?! Skriv nåt vettigt eller låt bli! Jag tänker inte läsa om hur många gram ni väger, vad ni ätit, vad modet är, något styletips, dagens out-fit eller nya intriger i alla de 100 TV-serierna ni följer! Snälla skona mig från dessa dumma människor! Har man inget vettigt att delge världen kanske man ska skita i att yttra sig, har ni funderat på det någon gång? Nej antagligen inte, för det som finns innanför erat skallben är nog bara Barbiekroppar och vårmodet.

(nu kommer jag säkert få två kommentarer "du verkar haft en bra dag. PUSS" och "godnatt" )

Don't belive a word

Oj vad allting är bra, verkligen. Livet leker...ojoj, ruset i huvudet ojoj...äh vafan det är knappt någon mening...

JA

Ja, till den som nu skrev komentaren, jag gillar Victor Jara jättemycket! Hans musik är grym! Vem var det som skrev?

GHAAA

Shitshitshitshit HILDA! Ojojoj! *andas* wow, vilken grej och och och ojoj!

*andas*

Nä det är helt sjukt!

...

Förlåt Stina, jag råkade ta den! Attans!

Dagens humör:
Melankoli
Dagens frisyr: Rufs, som vanligt
Dagens klädsel: Stuprörsjeans, randiga T-shirten med morfarsknäppning och munkjacka
Dagens händelse: När jag och Kitti fick vårt efterlängtade kaffe!(nej jag har inte gjort speciellt mycket idag)
Dagens låt: Caravan - Rachel Portman
Dagens planer: Dricka mer te, se på en film, glömma och sova
Dagens vill ha: Nya jeans
Dagens saknad: Systrami och bror
Dagens drog: TE
Dagens finaste: Ljusen på bordet i vardagsrummet
Dagens måste: TE
Dagens mat: Ungspotatis
Dagens köp:  En chokladkanin (som min far skrattade ut mig för)
Dagens kärlek: Johanna W!
Dagens bästa: Att Sandra fyller 18!!
Dagens sämsta: Äh...
Dagens kommentar: På psykologin, vi snackar om grupper som bildats genom att andra ser de som utstötta, läraren frågade vilka människor som kan ingå i dessa grupper, och Elsa svarar stensäkert och med världens medlidande "De med sånadär brännskador!" 

"Don't die stupid"

Fiskteorin

Fiskteorin så det sjunger om det, jag är fast, du vevar...och släpper. Gång på gång...MEN det var de sista jävla orden jag skriver om det på den här på bloggen!

Tevattnet kokar och jag ska dricka te!

Russinpoesi

Mitt ute i skogen befann vi oss, jag och min kära vän. Norrland, Umeå, kallt och snö till midjan. Inget rinnande vatten, mobiltäckning eller Internetuppkoppling fanns. Vi satt framför elden och diktade, jag hittade bara små korta osamanhängande meningar och skapade därför ett nytt begrepp: Russinpoesi! Det är små korta kryptiska dikter som är öppna för vilken tolkning som helst...Komentera och säg vad ni tycker! Använd radnedhopp som pauser ifall ni vill läsa som jag gör...

image54


Men ändå
om man tar sats och hoppar rakt ut
flyger man i alla fall
en liten bit

Vingarna av glas är trötta
De dunsar ner i verkligheten
Och krossas mot logiken
Sanningen gnager bort luftslottet
Och samvetet nöts mot hopplösheten

 

Musiken fyller kroppen med känslan
Sockervaddslycka eller plockepinnångest
Allt som musiken vill känner du
Ljusblått lugn eller sockerdricksrus

Kärleken är som stearin
Smältande, flytande
Och stelnar när den kylts av tillräckligt

 Om skogen inte fäller tårar
Hur gråter den då?

 Bokstäver ger hopp
Orden ger frihet
Texten ger liv

 

Ipodgenerationen banar sin väg mellan skogar av rödvinsskratt och melankolisaft
Mellan träden av lägenhetsfrihet och dockhemsångest

 

 


Så är det nu!

Dancing in the moonlight - Thin Lizzy

When I passed you in the doorway
You took me with a glance
I should have took that last bus home
But I asked you for a dance

Now we go steady to the pictures
I always get chocolate stains on my pants
My father he's going crazy
Say's I'm living in a trance

But I'm dancing in the moonlight
It's caught me in its spotlight
It's alright, alright
Dancing in the moonlight
On the long hot summer night

It's three o'clock in the morning
And I'm on the streets again
I disobeyed another warning
I should have been in by ten

Now I won't get out until Sunday
I'll have to say I stayed with friends
But it's a habit worth forming
If it means to justify the end  
Dancing In The Moonlight

I'm dancing in the moonlight

Måndag

Idag impulsklippte jag mitt hår. Storyn var som följer: Jag gick in på toaletten och tittade i badrumsskåpet på jakt efter en nagelsax, istället hittade jag en stor sax som man klipper hår med. Tänk er en blixt på en kamera en mörk oktobernatt, så lös mina ögon. Jag tyckte jag hade förlång lugg och klippten den och sen fortsatte jag helt enkelt över allt. Det var jätteskojigt! Sen slutade jag klippa och gick ur badrummet (obs. utan nagelsax) men vände inom tre minuter tillbaka för att klippa lite till eftersom jag var så duktig...haha. (nu ser jag ut lite som Gollum...haha)

Det är en sån där dag då jag inte känner något, eller jo det gör jag, jag har ont, men kan inte peka på vart. Jag tänker på sommaren, jag önskar att den vore här samtidigt som jag önskar att jag bara kunde slippa den...det är så lätt att bara ta steget ut och falla igen, skita i vad som väntar i djupet och bara låta kroppen falla tills det tar stopp. Men vem skulle vara där och plocka upp mig? Ingen har ork. Vandringen uppåt är så himla mycket längre än fallet, och jag borde tänka, som jag gjort snart i två månader "Jag ska inte dit"...men ikväll orkar jag inte med...aja...

Jag är faktiskt ganska duktig på det där med Bilddagboken nu! SirAj heter jag för alla er som inte listat ut det! Kolla in vetja, men lämna en kommentar!

"Är du en av alla dom som vill försvinna när det känns som mörkret klagar så är vi två"

Söndag

Kära vänner hej!

Är det någon som har ett bra biotips? Jag ska gå på bio med mina vänner på 4 och 6 år...det ska bli film och mys och popcorn för hela slanten! Men är det någon som har ett bra tips på en film vi kan se? Något som går lördagen den 19 i Härnösand? Haha. Det passar så bra den dagen, för då ska jag också åka hem och fira min vän Anneli som fyller år! Wow vilken helg det kommer bli alltså!!!

Det händer inte så mycket i mitt liv. Jag går i skolan och jobbar mest hela tiden! Det känns väldigt bra faktiskt, att jobba ihop lite pengar till sommaren! Men som vanligt går tankarna i mitt huvud som pendeltågen i huvudstaden vid åtta en vardag (jättemånga och jättefort). Jag känner mig lycklig, så lycklig, som sockervadd. Men samtidigt är den här situationen sjukt jobbig, jag antar att jag missuppfattat hela situationen och att det aldig kommer hända...men man ska fan aldrig ge upp!!! Elden min vän, Elden!

Jag lägger in min stora sorg över min väns släkting, sånt ska inte få hända! Caspian vi ses i Nangiala!

"Something is rotten in the state of Denmark"

Livet ska vara som en fjäril en sommardag

"Hey - I've got nothing to do today but smile"

Jag är så glad, livet leker och kittlar mig på knäna så att jag kiknar av skratt, av lycka. Lycka över alla människor som omger mig och sprider värme, lycka över att kunna det jag kan och ha möjligheten till att lära mig mer, lycka över att våren snart kommer, lycka! Kom och prata med mig, ring och prata med mig, oavsett om det är lesset eller glatt, jag vill prata med er mina vänner!

(jag tror jag vet varför denna känsla genomsyrar min tillvaro, men jag säger inget, inte än...jag kan såväl förklara med en låt som jag hittade idag, men jag lovar att skriva ner den när/om det blir som jag önskar)

Imorgon är det fredag och då ska jag jobba, pålördag jobbar jag och på söndag...dock är jag istället ledig på måndag(eller nej förästen, inte ledigt, återläsningsdag. (lite gott exempel bör man ju ändå vara) ). Haha, snacka om långhelg och asskönt med jobb ju!

Bästa låten just nu: The only living boy in New York - Simon and Garfunkel (också därifrån texterna kommer idag)
Det bästa att göra just nu: Spela gitarr och snacka men vännerna
Det bästa att äta just nu: Äpplen och choklad
Det bästa att dricka just nu: TE! (men det är det ju alltid)
Det bästa just nu: Livet!

Nu ska jag gå och sova! Ring och väck mig om ni vill!
Kom förbi och ta en fika imorgon vetja!

"Hey - I've got nothing to do today but smile"

Nattliga reflektioner om dagen som var

Jag sitter här nu med Simon and Garfunkel i högtalarna (inte så högt, MoF sover). Hemkommen från träningen. Det är så kul nu att träna, vi får lära oss en massa nya och snygga tekniker och vi börjar snacka om "känslan" i sparringen! Vi har avancerat en nivå och det känns riktigt kul! Haha, idag kom även min klasskompis fram och utmanade på en match...han skulle tydligen börja Thaiboxning imorgon...haha...(to be continued)

Annars idag har det hänt mycket litet! Var i skolan, där det inte hände mycket faktiskt. Lite intressanta diskusioner om fosterdiagnostik och transplantationer var det, men annars inget spektakulärt!

Jag tänker mycket nu. Mest positivt, och jag känner mig glad. Lite beröm till mig faktiskt, som hållit mig borta i snart tre månader...nästan iaf! Yey och en femma till mig!
Annars handlar tankarna mycket om människor och vänner jag har! Tänker på mina Härnösandsvänner och minns den tiden med stor glädje! Jag tänker på mina syskon och på den enorma kärlek jag har till dom! Jag tänker på alla på skolan och på alla i simningen - underbara människor! Jag har en helt underbar omgivning helt enkelt! Och...en människa till, meeen it shouldn't bother my mind...

Nej nu ska jag försöka ta mig till sängen. Jag har sovis imorgon weey

"I wish I was an english muffin"

Ge mig vår!

NEJ, jag tycker mycket dåligt om människor som är annonyma när de komenterar inlägg! Dock är det bättre att kommentera än att inte göra det alls! Aja...

I alla fall sprack min plan redan första dagen...jag hade ställt klockan på fem minuter i sju som vanligt och jag vaknade nästan av den...eh...jag är kanske inte världsbäst på att komma upp på morgonen och imorse låg jag i sängen till halv åtta, drog mig upp och gjorde mig i ordning...frullen glömde jag hemma och jaa...vilken morgon. Jag börjar sakta men säkert inse att jag är dömd till att leva i ett liv utan total stress och tidssparande. Det kanske var tur för mig iofs!

Annars var vi med klassen på en grymt bra teater igår "Hamlet - en stand-up" Sjuuukt bra. Det var en man som spelade alla rollerna och den var helt underbart rolig. Ni bör verkligen gå på den om ni har chansen!!!

Nu sitter vi på skolan och har rast från Naturkunskap B...Vi har etikdiskusioner idag, så som ifall man skulle göra fosterdiagnostik se att barnet har Down och göra abort (absolut inte!), eller ifall man ska tillåta att donera organ ifrån grisar till människor...eller om vi ska tillåta dödshjälp. Vad tycker ni?

Nu börjar vi snart igen...min klass håller vår samhälssvetarstandard och varje fråga resulterar i femton minuters disskusion...så lunch lär det väl bli framåt 13 idag...

"Snälla nån gör så det blir vår!"

Sommartid och April

Min blogg har inte varit speciellt aktiv de senaste dagarna, och detta beror på att det inte gått att logga in, dock fungerar det nu (hoppas jag). Jag ursäktar för detta avbrott (eller, förrästen nej det gör jag inte!)  och skriver nu ner det väsentliga som hänt under tiden...

I fredags for jag min kos till Anneli och A-M i Härnta...de hade inflyttningsfest i en jättefin lägenhet! Mycket trevligt hade vi! Massa trevligt folk och så. På kvällen blev jag även lycklig. Jag återfann nämligen en gamal vän, en kompis ifrån sjuan lyckades jag träffa när vi vr ute och drog runt på stan för lite nattluft. Det var ruskigt kul att träffa den människan igen...vissa människor saknar man även fast man inte vet om det!

Sedan kom jag hem på eftermiddagen på lördagen efter en mycket intressant natt...eh, vill ni veta mer kan ni ju fråga...Iallafall kom jag hem och gick, ambisiös som jag är, direkt iväg till simträningen där jag agerade jättesnäll tränare! Åh, mina simmare är ju så duktiga! Mm, blir så stolt över dom! Lördagskvällen tillbringade jag i ett väldigt givande tretimmar långt telefonsamtal med en vän. Och naturligtvis glömde vi båda att påminna varandra om att det skulle ändras till sommartid dagen efter...

Söndagen vaknade jag i panikslagen av min kära radio som jag ställt på klockan nio "Ja, klockan är tio, här är ekot!" Jag, som skulle börja jobba klockan tio, flög upp ur sängen och ut i lägenheten för att hitta en nära kontaktbar människa som kunde intyga att jag försovit mig. Som tur var stod en sådan människa alldeles utanför min dörr i form av min far som glad i hågen förtäljde för mig att visst var klockan tio eftersom det hade bytt till sommartid under natten. Jag slog ett hastigt samtal till jobbet och förklarade läget med andan i halsen, sedan drog jag på mig kläder och borstade tänderna och sprang iväg till jobbet...jag måste faktiskt berömma mig själv där, för alla de där slutsatserna och allt det där hann jag göra på 10 minuter! Det är inte dåligt ska jag säga er! Jag kom tillochmed ihåg att ta med två böcker som jag skulle lämnat tillbaks på Bibblan! (jag bör kanske tillägga att jag har fem minuter till jobbet - men ändå!!!)

Detta får mig att börja fundera, för ifall jag kunde vara sådär snabb och smart under sådan tidspress...då skulle jag kunna spara väldigt tid faktiskt...det är bara att göra sakerna extra fort och tro att man har bråttom så skulle jag ha hur mycket tid över som helst! Typ vakna, klä på sig, borsta tänderna och hinna ner för trappen  10 min. Springa till skolan 10 min (iofs skulle nog ingen vilja springa till min skola, men endå) göra mat 5 min, äta mat 3 min, diska 2 min, springa till träningen 4 min, handla 6 min...o.s.v...hmm detta tåls att fundera på!!

Ikväll blir det Hamlet!

"Så kom hit och ta ett kaffedopp vi kan sitta på min altan, mina cornflakes blir så torra utan dig - min vän. Så låt mig droppa lite mjölk i din kaffekopp låt oss sitta kvar hela dan tills smöret dunstat bort i skymmningen"
Visan om frukosten - Lars Winnerbäck