Half way to five points

Ibland måste man inse. Inse att det är dags att ge upp, att det inte kommer bli bättre nästa gång, att det enda som kan göra saken bättre är att låta bli. Och nej Stina, jag är inte bitter eller vrång, detta är för faan fakta! I maj, 2006, tills idag, februari 2007. Nästan ett år, 10 månader, knapp förbättring. Vilat: 2x2veckor - förbättring i tre dagar. Vila: till augusti, efter Urkult. Jag som trodde NM, NM då är allt bra, då ska jag simma 50, 100 ryggsim, 50 fjäril och 100 medely. Men när det är NM kommer jag vara hemma och vila, äta veggmat och jaa, ska inte fylla i resten....

Jag hatar sånnahär beslut, kan ingen fatta dem åt mig? Kan jag inte få så grymt ont i armen att jag inte KAN simma, det hade varit ganska mycket lättare att bestämma sig då. Men egentligen vill jag det ju inte,såklart! (Ha ont alltså) I helgen ska jag åka till Fjugesta, fundera lite där och sen komma tillbaks med ett beslut...

ÅNGEST!

"Half way to five points, is as far as you come"

Veckans test:

Antagande: Jag tror inte att det är gott att dricka te med sugrör.

Test: Att dricka te med sugrör.

Detta behövs: En kopp te, ett sugrör.

Testresultat pubilceras: När testet är utfört och utvärderat.

Jorden undergång och anna skit

Nu har helgen i The who walley varit. Kommer inte att komentera detta utom att säga att allt var vridet och upp och ner.  Människor lös med sin frånvaro, människor som hade närvaro hade svårt att ta att man faktiskt kan stå för vad man tycker, på riktigt och jag kan inte säga att humöret var på topp hela helgen...men mestadels!!

Och nu till lite mer intelligenta grejjor:
Idag, när jag satt och drack innan-träningen-kaffe på mitt golv och läste en bra bok, kom jag på en fråga. En fråga som var så sjukt smart, som skulle göra att man skulle få reda på massor om det man ville få reda på. Jag tänkte att jag skulle skriva ner det på min hand för att inte glömma och för att komma ihåg att delge det till omvärlden, men jag skrev aldrig ner det, eller "den", det handlade ju om en fråga!  Jag skrev heller aldrig ner det på ett papper, dumt nog, för nu har jag nämligen glömt den!!!  Jag sitter nu, dricker te, och vet inte vad jag ska ta mig till!  Men jag måste ju nämna att fråga väcks, att kanske, kaaaanske, var det meningen att jag inte skulle komma ihåg den. Den kanske helt enkelt var så smart att världen inte var redo för en sådan smart frågeställning än, om den hade kommit ut hade liksom hela världen slutat som ett enda stor frågetecken!? Och jordens befolkning hade gått under av grubblerier,deras hjärnceller hade blivit överansträngda flera gånger om, för att komma på ett bra svar till denna brillianta fråga. (Det börjar ju nästan likna Liftaren lite här!) Helt plötsligt känns det ganska bra att jag har glömt bort frågan. Jag menar, annars hade ju jag varit orsaken till världens undergång, och hur kul hade det varit att ha det på sitt samvete. Jag menar, 100 gånger livstid MINST för en sån sak. Även fast det inte var min mening...
Asså snacka vilket hat man skulle möta i fängelset! Man frågar liksom en anna brottsling "Aa vad sitter du inne för då??" (Man ryggar här automatiskt tillbaka när fången i fråga svarar att han är skyldig till massmord(Tänk dig en stor biffig sak med massor av tatueringar som man helst inte vill ha nåt att göra med och som man inte skulle vilja träffa ens i en mycket ljus öppen gata en juni kväll under rusningstid)) Men det allra läskigaste är ju när fången i fråga frågar tillbaka vad Du sitter inne för och Han ryggar tillbaka och liksom tar tre diskreta, skitstora, steg åt vänster, bort ifrån dig, och när han nästan gör i byxan när han får höra att Du är skyldig till jordens undergång. Shit...

Haha

Gött mos

"Aj fanken, det tänkte jag inte på, sa G och gick upp i ett litet måln av logik"

Måndag

Bloggar på skolan. I väntan på svar om kampsporten imårgon. Hoppas verkligen att jag fattat rätt nu!!

Har väl inte hänt oroväckande mycket idag. Varit lite nostalgisk med Nils, snackat "sånt-som-bara-du-och-jag-fattar-rikitigt" med Johanna och nu sitter jag här för att ta mig för att traska hemåt snart, kanske...Ska hämta ut biljetter idag tror jag...till Fjugesta och kanske till Urkult. Tjohoo! Det är inte så långt kvar nu. Imårogon är det tisdag, sen är det onsdag sen är det "the who walley". Fanken vad kul!!

Nej mer intressant än så här hade jag inte att delge.

Take care

"Love, peace and peanuts"

 

Today is a good day

Och det är kallt.

Vaknade på grymt dåligt humör denna morgon, och saken blev inte bättre för att det första min mor sa imorse var att det var 27 minus ute.  Tjohej tänkte jag och dränkte mig själv i en kopp te. Eller iaf nästan...
Kom till skolan och fick reda på att vi inte alls hade en jättelång lektion franska, utan istället hade vi ingen franska alls. Bara tanken på att jag kunnat ligga kvar i sängen i det laget fick mig att somna. Men man ska inte klaga, dagen har utveckalt sig väldigt bra, ingen franska, och inte skridskor i 27 graders kyla! Yees!
Nu har jag då alltså idrott (inte skridskor) framför mig och sen blir det hem, äta nåt och simma! Underbart. Även fast jag måste medge att jag inte har så stora förväntningar på min armbågsled, så känns det bra att få vara i vattnet igen!

Igår var en trevligt dag, jag åkte efter skolan hem till Joels päron för att hämta en bräda. Mycket trevligt, vi satt en timme och snackade över en kopp kaffe. (Det är så mysigt där.) Så nu är alltså brädan fixad till Vemdalen! 

Nu sitter jag alltså på skolan och är hungrig. Fiket öppnar och jag funderar på att knalla dit och försöka fixa nåt att äta så att idrotten blir någonting annat än en plåga....en kaffe iallafall.

Hade gött ärade vänner och ta hand om livet!

"Money makes you rich and sad, love makes you lovely"

Med gitarren i högsta hugg och lite saft i en plastmugg

Saker och ting börjar liksom vända lite tror jag...kanske inte för att det har varit påväg i någon speciell riktning förut, och inte för att det är påväg åt något speciellt håll nu, det har bara liksom vänt...haha.

"In the middle of the night,
  in the middle of the night I call you're name"

Idag fyller självaste Stina år och jag har ringt och grattat henne. Grattis, grattis, hoppas att du haft en bra födelsedag. Trevligt, på något sätt tycker jag att det är bra att fira födelsedagar, det är ju ändå den dagen man är född på, och det måste man ju uppmärksamma! Jag tycker att man ska fira liv, fira att dte kommer till, för att det lever och fortsätter leva.  En mycket bra dag att visa sin uppskattning till folk tycker jag, det ska man självklart göra varje dag, men speciellt på födelsedagen! =)

"Well I don't wanna be a soldier mama, I don't wanna die.
Well I don't wanna be a failure mama, I don't wanna cry"

Snart drar simmarna iväg till Vemdalen, det ska bli rusikigt kul. Även fast både Kixxi, Linneá, Vera, Elina och Joel saknas. Jag säger bara: Våran stuga is out! Aja, det lär lösa sig, bara jag Mia och Johanna får bo ihop!

"No short haired-Yellow bellied son of tricky dicky,
is gonna mother hubbard soft soap me
with just a pocketful of hope
money for dope
money for rope"

Hade gött kära vänner! Ta hand om er och drick te!

"Money makes you rich and sad, love makes you lovely!"

I dagens blogg kommer texten från John Lennon: Oh Yoko!,  I don't  wanna be a soldier mama I don't wanna die, samt, Gimme some truth.