Nä men sluta!

Tänkte bara säja sådär upplysningsvis; Det regnar! Och det känns som att det kommer fortsätta med det ett bra tag framöver. Över Risösim. Kul, eller inte. Slår nästan vad om att värmepumpen i vattnet kommer gå sönder, så att vi får simma i 24 grader (mästerskapsgränsen går någonstans vid 26) och hällregn.
Fast bara för att jag har ställt in mej på det där nu så kommer det säkert bli solsken och 24 grader i luften och ny värmepump. Tjoho!

Igår gick jag och la mej fyra på morronen. (Asså natten till igår) Jag var på skolan tills dess. Min 'kära' klass hade kommit på den otroligt 'roliga' iden att vi skulle sova över på skolan. Efter mycket tjat fick dom iaf med mej och jag kom dit vid typ åtta. (Jag menar, om man nu jobbar som fan och längtar så otroligt mycket för att komma ifrån den där skolan, varför ska man då sova över där? Tydligen hade de massor av orsaker till det) Sen vid halv fyra blev jag och en kompis less och bestämde oss för att ta oss hem. Det var riktigt mysigt att gå hem vid fyra-tiden på morgonen, det var bara jag i hela stan som var dum nog att gå runt på stan vid den tiden på dygnet. Efter det sov jag, började vid halv ett, och då kunde jag ju iaf sova till typ tolv om jag skyndade mej och hm, ja inte åt så mycket frukost. Men vid halv tio ringer min kära vän Stina och frågar vad jag gör. När jag sa att jag sov skrek hon VA? och sa att hon var vid min skola. Sen kom hon hem till mej, jag var lagom glad på henne för att hon hade väckt mej. Jag och Tove hördes av och vi bestämmde oss för att 'försova oss'.  Haha

Idag var jag faktiskt på skolan, kom en timme förtidigt, det var tungt, riktigt tungt! Någon hade sagt till mej och Tove att vi börade halv nio, men det gjorde vi uppenbarligen inte. Så vi satt och diskuterade på golvet i korridoren. Det var trevligt =)
Sen städade vi ur skåpen och nu börjar det kännas som att det är sommarlov snart! "The next -last end"
Efter det satte vi oss och spelade lite gitarr och sjöng, åt lunch och gick hem vid tolv. Tränade i det kalla och regninga vädret, men faktiskt var det rekord! Det var nästan uppehåll i en timme, och det har det inte varit en enda gång sen vi flyttade ut!

Härmed avslutar jag dagens blogg!
Tack för ordet =)

"London calling, are you listening?"

Spontanheten själv har pratat



Sitter här på golvet i mitt rum och drömmer mej tillbaka till Kreta! Jag och Josefina hittade en liten hundvalp där, som vi blev kompis med. (Vi döpte den till Amor, den grekiska kärleksguden) Den var jättehungrig och törstig, så vi och andra simmare gav den vatten och en dag lite mat. Det var så gulligt för på en träning så kom den och satte sej att vänta vid våra väskor på bassängskanten, sen när vi var klara gav vi den vatten och klappade den lite! Så jäkla söt! Vi funderade på att ta med oss den hem, men det är ju som bekant olagligt, så det blev inte av. =(

Amor
(Amor)

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, bara tagit det lugnt och simmat. Igår däremot, jobbade jag och fick känna på den lugnaste dagen på jobbet jag någonsin har varit med om! Men det var ganska skönt det också, fast tråkigt! Jag konstaterade även att jag måste vara en av världens mest spontana människa, (varför jag konstaterade detta ska vi nog inte gå in på här och nu, då hade jag fått skriva till midnatt), men jag har gjort diverse extremt impulsiva saker i mitt liv, och fler lär det bli! Jag trivs med det, men är ganska osäker på om min omvärld gör det! Haha

Snart slutar skolan också! Det ska bli så underbart skönt, grundskolan kommer vara helt finish! 9 år. Sen är de bara tre år kvar, har jag klarat nio ska jag väl klara tre till! Nio år på,få se nu....fyra olika skolor, i fem olika klasser. Hoppas på att det bara blir en klass till, hoppas på att jag hamnar i en bra klass, men de löser sej nog! Annars vete faan...Nä, de ska bli bra, de har jag betsämmt mej för, Nu har jag bestämmt mej!

Så med den inställningen lämnar jag dagens blogg så här!

"Kanske att vinden börjar vända!"

Ett långt utlägg om varför fredagen är så bra!

Fredag! Det är alltid något speciellt med fredagar. Fredag liksom, dagen efter torsdag (eller före torsdag, lite beroende på hur man ser det, och vilken dag man befinner sej på. Om man är på fredagen också händer det något viktigt på torsdagen efter, då är man ju på fredagen innan torsdag, om man är på torsdagen innnan den fredag vi snackar om så är ju fredagen dagen efter tordagen, om man är på onsdagen i veckan och det händer något på både torsdagen som kommer och torsdagen efter, den torsdagen som kommer, så är ju fredagen, en dag mellan torsdagarna. Aja, om ni inte fattar det där är de ingen fara, ni kan fråga om ni vill veta hur jag tänker, men vänta er inget förståligt svar!)
Nä men tillbaka till ämnet, Fredag!
Efter fredagen så har man oftast två hela dagar som man inte har någon skola alls och en dag som man inte simmar på. Alltså en dag som man har absolut inget att göra på, man kan sova så länge som helst och bara glida runt och må bra! Vad har nu fredagen med det här att göra? Jo, om man går runt och tänker på hur skönt man ska få det på lördagen, efter fredagen, så blir fredagen en väldigt bra dag det också! Man går runt med ett stort leende på läpparna och sjunger på någon bra låt. (Nu sjunger jag ju iof alltid på någon bra låt, men ändå) Helt jättebra, helt enkelt. Jag tycker att man borde utlysa fredagen till den stora Fredagen, visseligen borde man utlysa alla dagar till den stora fred-dagen, men speiellt Fredagen. (Haha, läs det där högt) Okej, en sammanfattning av snacket om fredagen, fredagen är en väldigt trevlig dag! 
Så slut pratat om fredagen.

Och Nu, varför lördagen är en sån jättebra dag!
Haha, närå skojja bara...*Humor*

Men BTW, idag så har jag gjort massa kul, Dels har jag beställt biljetter till Lars Winnerbäck i Sundsvall, sen så har jag beställt lite skivor, och snackat med Stina om att åka till Sthl på Lasse där. Det vore så grymt kul asså! Bara mina päron går med på de....men, de löser sej nog!

Jamen take care kära vänner!

"It Takes A Fool To Remain Sane"




Back in Town


Då var man hemma igen från en underbar vecka på Kreta. Det har varit riktigt skönt att slippa skolan, Sverige och (förlåt för de här, men) mycket folk, mest då i plugget. Inte ni som jag tycker så mycket om, utan ni som jag ibland helst skulle vilja slå ner. (Inte bokstavligt)
Iaf, så har det varit varmt, sol, simma och bara umgås med alla sköna simmare. Riktigt kul har det varit, även om det kändes som att simma på Skagen med linor som snören med falukorvar på. Strömt och vågigt.
Jag har också fått bevis på att det finns massor av trevliga greker. Även om många av dom stirrar och flörtar med en som om man var ett sexobjekt, så träffade vi några killar som vi spelade fotboll med på stranden och det var grymt kul. Och andra treliga greker som vi stannade och snackade med på någon av våra små turer in till stan.
Våra flygvärdinnor har ju också varit ett slag för sej, lite svårt att beskriva, men kul var det. ("Och om ni röker, tycker jag att ni ska sluta med det!....om ni inte kan sluta med det så får ni vänta med att röka tills ni kommit utanför Midlanda")

Sanden och 'jag' i Krekland
(Taget på stranden brevid hotellet på Kreta)


Nu sitter jag och lyssnar på Anna Ternheim, pluggar och dricker te. (Inte allt för ovanligt) Men det här med att plugga känns verkligen tungt. Det är det absolut sista jag ska 'prestera' på grundskolan, och det är det absolut sista jag vill göra på grundskolan. Ett prov till, och sen blir det bara guran resten av veckorna, men tungt är det. Det kommer nog bli många koppar med starkt te för att fixa den här kvällen.

Nu ska jag ta itu med pluggeriet!
Hade gött kära vänner!

"And you looked at me as if I've lost my mind"




Med gitarren i högsta hugg och lite saft i en plastmugg

Idag har det varit en solig dag med varmt väder! Härligt!  Vi fick ett 2,5 timmars hål på skolan, jag och några kompisar tillbringade dessa timmar sittandes i gräset med en gitarr i knät. (Asså inte i alla knän, utan i mitt knä, men egentligen spelrroll?!) Så vi blev allmänt kända på skolan som gitarrspelande esteter. Det var många som kom fram och lyssnade (funderade ett tag på att lägga ut hatten) och lite applåder fick jag också. Sen kom några fram och frågade om man fick önska en låt. Haha, riktigt roligt var det! =)
Sen har jag växlat pengar idag, så nu börjar det kännas som riktigt det här med att åka till Kreta, fast inte riktigt, tyvärr är det så att det börjar kännas riktigt på riktigt när man redan har kommit hem, och det är ju lite synd. (haha) (OJ, jag har visst växlat alla mina pengar till euro...*pinsam tystnad*)

I helgen var jag extremt abisiös, måste jag faktiskt säja....(ingen komentar)

Nä nu...
Hade gött vänner!                              (Glass, glass, glass)

"And I say to my self, What a wonderful world"


VÅR!!

Nu är det äntligen vår!!! Så underbart väder det har varit idag så det är knappt sant! Nu är det vår på riktigt! Massor av plus och bara att solen skiner gör ju att man går runt med ett ständigt leende på läpparna. Annars, bortsett från vädret, har det varit en ganska kass dag idag. Tråkiga lektioner, hosta och nationellt prov i matte. Provet gick väl inte uppseendeväckande bra, tankegångarna var ungeför hela tiden "Nej, jag vill inte vara här". Men ändå så känns det väldigt bra att ha alla proven överstökade nu. Efter skolan gick jag ut i det underbara vädret och satte mej vid Selångersån och pluggade lite, det var nog det absolut bästa plugg-ställe man kunde hitta idag asså, underbart väder, massor av folk att titta på en, dock väldigt smutsig, å som rinner förbi och musik i öronen. Helt perfekt!

Nu är det bara 7 dagar kvar tills vi drar iväg till Kreta. Det ska bli så grymt kul! Kreta liksom, hoppas att det blir varmt, och hoppas att inte planet kommer kunna lyfta på den dagen vi ska åka hem så att vi får stanna lite till =) Det är ingen som sitter inne med ett litet boktips förrästen? Jag är i stort behov av att ha något med mej att läsa och jag är jätte sugen på att läsa något riktigt bra, men jag kommer inte på vad. Så meddela mej om ni har något förslag!

Nä, nu ska jag nog sova så att min förkylning går över snart!
God Natt Världen

"Och låt aldrig din bästa vän bli en TV serie från Californien"


9 dagar kvar...

    
Timmen börjar bli sen och Siri sitter och försöker skriva en saga. Det säjer ju sej självt vart det kommer hamna. Någonstans där man har gått förbi orden 'seriöst' och 'allvar' för väldigt länge sen. Sagan kommer antagligen handla om vätten Vincent (som faktiskt nästan kan räkna till sju) och hans bästaste bästa vän draken Evert. Dom ska tillsammans träffa lite olika varelser, som tex den blödtörstiga mullvaden Ralf. Jag måste ha klart den tills innan jag drar iväg till Kreta med simmarna på nästan torsdag. Jag har en uppsats i so också som jag måste ha klar snart, så jag kommer antagligen tillbringa helgen med att plugga. Egentligen var det meningen att jag skulle åka iväg till Ume på tävling, men skolan går faktiskt före. Ganska skönt egentligen eftersom mina känslor inför den tävlingen har varit ångest, ångest och ångest. Fast ändå hade jag försökt att tränga undan dom tankarna och det hade varit en otrolig lättnad när, om jag hade gjort tävlingen utan att behöva tänka på det där. Men nu slipper jag och iaf måste verkligen plugga.

 Ja har jag fått reda på vad "Je suis desoule" betyder. (Om ni läst min blogg för ett tag sen, så fattar ni)  "Je suis desoule" betyder tydligen "Jag är lessen" asså, typ, "jag är lessen för att du behövde höra det här"  

Nu har jag genomlidit en helg på Vårmässan utan att få några allvarliga men av det. Det har faktiskt varit roligare än väntat, även fast det känns som om det ändå var ganska tråkigt. Men pengar till klubben kom det ju in, så det är bra. Jag har dragit en slutsats i helgen, nämligen; det är roligare att stå på parkeringen och vinka på sura bilister än att vara besöksmottagare och bli utskälld av utställare. Kan inte förklaras måste upplevas...

Tack för mej idag!
Hade gött vänner...

"Nu har iallafall jag ramlat klart"