Juldagen....ehe

Igår försökte jag pubba denna blogg om julen, men lyckades inget vidare. Så jag låssas att det är igår, idag och pubbar idag istället (eller igår, beror på hur man ser det...)

Juldagen var en ganska bra dag. Siri klev upp och åt någon form av frukost, Siri ringde Joel,  Joel sov, Joel vaknade och sa att "det blir tajt". Siri tog sin kamera och mp3 och gick ut i kylan. Fotade en massa och frös om fingrarna. Det var svinkallt. Halkade på kajen i hamnen och ramlade inte i. Det hade onekligen varit en rejäl upplevelse att faktiskt ramla i det iskalla vattnet och sen prova sina simkunskaper genom att försöka ta sig till närmaste stege, men som sagt, dettta inträffade aldrig. 
Jag tog en del ganska snygga bilder, smakprov nedan, på det frostbitna men ännu inte snötäckta Sundsvall.

                                                     Juldagen


Idag kan bli en riktigt bra dag, eller en riktigt dålig. Den började med at jag försov mig och missade den träning som jag egentligen skulle gå på, men det kommer en i eftermiddag med. Sedan tog jag mig ut på stan i jakt på ett capo, det börjar bli dax för att inskaffa ett sånt nu och eftersom jag fick pengar av mormor och morfar så ämnar jag dessa till det, för att upptäcka att båda musikaffärerna var stängda. Sedan hade jag bestämmt mig för att inskaffa ett nytt frukostte, men detta sket sig också. Alla värdiga teaffärer i stan var också stängda på denna annandag och jag fick gå hem utan capo och utan te. Men förhoppningsvis klaffar resten av dagen bra....

I'll be there!

Nej gött mos kära vänner och setill att ha ett fortsatt trevligt jullov!

 "Red is the color of you're heart when i'ts cut out, red is the true red is the life and you can't tell were it starts"


Julen - TA DIG!

Jag vet inte! Jag vill inte vara med på det här något mer! 
   Varför måste alla fråga HELA tiden?
         "Hur känns det i armen?" "vad menar du med 'sådär'?" "Var det många med idag?" "Varför gör du si, varför gör du så?" "Varför gör du inte såhär istället?" "Det här lät också bra, kan du inte prova det istället?"
Men snälla, sluta fråga så helvetes, jävla mycket ONÖDIGT! JA, Jag känner att det fortfarande kan göra ont i armen, NEJ det är inte bra än, NEJ jag vet inte varför, JA jag vill simma, NEJ jag ORKAR inte disskutera det här! NEJ, jag räknade faktiskt inte hur många som var där, kom dit själv och räkna om det är så jäVla viktigt!   
Öppna käften om du har nåt vettigt att säga, håll den annars stängd!

Nu är dörren låst, och den förblir låst till den 26, då julhelvetet är slut!

Jag är så fruktansvärt less på allt och alla! Snälla låt mig va! Vad har jag gjort er egentligen?

Varför ska man vara så glad när de är jul? Vad är grejjen, det blir ändå inte samma sak igen, försök att fatta det!

Ingen har lust!

Är Himeln öppen för alla? - Ja, det återstår väl att se, det spelar inte så stor roll då...

(Jag ska dit, vad alla än säger, jag kommer att komma dit, jag har gett mig faan på det och då blir de så!)




Ingen lust

Nu är det jul. Man borde vara glad, lycklig och otroligt social.

Idag hade vi julavslutning, grymt mysigt, Skvadern är ju verkligen så otroligt bra!  Men det kändes ändå som om nåt fattades. Någon liten detalj, förutom saknaden av snö, som lyste med sin frånvaro. Det är ju det här med jul i Sundsvall, i lägenheten, utan en viktig del av familjen, de stora vardagsrummet med öppen eld, stort bord, musik från LP:n och gran. Det blir inte riktigt samma när fem, märk FEM, personer tränger ihop sig i ett litet kök, som är varmt och fullt av matos. Vi har tre rum att trängas i och julstämningen infinner sig inte riktigt.

Sen är det allt som måste fixas. Julklappar, julmat, julfint, julgodis(vilket iofs är den mest trevliga biten av de hela). Alla förväntar sig att man ska vara på topp, allt ska kännas skitbra, man ska flyga runt i rummen som någon lite glad sol och hela tiden vara öppen för saker att göra. Men allvarligt, Jag Har Ingen Lust! Jag vill inte behöva le för att andra tycker att jag måste, jag vill inte behöva skratta åt skämt som jag inte uppskattar.
Det kan säkert bli en jättebra jul, men just nu känns det bara jobbigt! Det är inte samma sak.

"DET ÄR INGEN SOM HAR LUST!"

Theo, Mattis, Melker..?!

Grattis Sanna till lillebror!

Låt mig säga såhär:
Jag har simmat in i kaklet!
Ont i armbågen, ont i foten, finns inte mycket att göra än att vara ledig i två veckor! Jaha...det har gått tre dagar och jag vet fan inte vad jag ska ta mig till. Vad gör alla människorpå dagarna? när rummet är städat, maten lagad och bullarna gräddade....jaa, jag har ju gitrren som står där och "tittar" snällt på mig och massor av böcker! =)
Jag får ju iallafall köra styrka!

Idag har varit en mycket bra dag! började med att  jag fick reda på  engelska nationella och blev mycket nöjd med resultatet! Tjoho! Seminarium på eftermiddagen och det gick med bra! Bullar nu!

Sen ska jag bara berätta, för alla som vill veta, att Siri Holm kraftigt ogillar, misstycker och nästan hatar när folk (nämner inga namn, men ni/du som känner er/dig träffade kan ju kanske ta er/dig en tankeställare) tar upp ett projekt, men sen bara låter det vara, som om de skulle klara sig själv, som om någon annan skulle hålla allt uppe på ensamma fötter...så Get real, världen funkar tyvärr inte så! Man måste sammarbeta och försöka föra saker och ting framåt genom att hjälpas åt!

(Sen är det det här lilla oroliga som alltid kommer i mitt huvud innan någon kommer hem. Förlåt, men jag vågar inte lita på det till 100%...)

Kolla på julkalendern, den är bra! =)

Fridens vänner och glöm inte att leva också i all julstress! Se er om, ta en kopp te och njut istället av att året snart är slut!

"You can call me when you want to speak with me again. Take your time and come back when you want to use some time"