Helgen som har varit

Den här bloggen tänkte jag ägna åt helgen och allt vad den innebar...

Helgen började på fredagen 14.08 när tåget från Sundsvall begav sig mot Gävle. Siri börjar korrekturläsa och fastnat i denna syssla. Kommer på 15.00 att hon borde skicka iväg ett hej-nu-har-jag-kommit-iväg-sms till Joel. Tåget till Gävle anländer till sin station och Siri hoppar av för att byta tåg. Hon sätter sig på rätt tåg på första försöket *applåder* och väl på tåget fortsätter Siri korrekturläsa. (grymt bra) Hon kommer till Örebro och en trött och frusen Siri sätter sig på busshållplatsen för att invänta bussen. Förbi kommer en full gubbe med konstym och slips och stannar till, lägger in några komentarer om hans resa till hufudstaden och att han varit på någon "Järnmässa" och "du vet hur det är". När han kommer på att Siri inte har någon större lust att språka med fulla gubbar som stinker och vill närma sig går han sin väg. Någon minut senare ställer sig en kvinna med två stora matkassar som är påtagligt lik Tiffany Persson (!!!) vid hållplatsen och Siri tänker "Jaa, det bor allt bra konstiga människor i Örebro". Bussen kommer sent och väl därpå möter Siri en trevlig Göteborgare som ska av på samma station där ute i den öde och kolsvarta ödemarken. Hon blir väldigt glad över detta (vissa av er kan nog hennes buss historia...) och dessa två sitter och språkar tills vi ska av. Vi fixade lätt rätt hållplats och Siri börjar klafsa till stugan. Väl där gör hon sig en koop te, dricker denna och gör sig en till kopp. Lägger sig i soffan för att läsa vidare och somnar. Vaknar av att Joel kommer hem och utbrister "Vilka snygga skor du har!!" En någon förvirrad men glad Siri vaknar över pojkvännens hemkomst.
Dag två, lördag, vad fanken gör man i Fjugesta en lördag?? Jo, man bakar muffins och kramas. Senare över till Axelssons och har trevligt.
Dag tre, Vaknar alldeles för tidigt för söndag och åker till kyrkan. Lyssnar på en sjukt bra predikan av Joel ( =) ) och sedan kyrkfika med trevliga människor. Hem igen till stugan och ligger där och har seperationsångest. Tåget hem, satt i loket med Marias far från Hudik och allt gick som planerat.

Vi är så naiva. Jag längtar i två-tre månader...träffas två dygn och sen får man längta igen. Jag kan inte hjälpa det men jag är rädd...

Det har varit en underbar helg!! Och nu är det sportlov!! (och snart är det påsklov!)

Gött mos...

"Miss you my love"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback