Tänkande människa håll ut det kommer en morgondag

Nu är det bara en dag kvar tills lovet! Det ska bli så skönt, bara ledigt, bara lugnt, bara mys! Även fast skolan just nu flyter som den aldrig har gjort, har verkligen jättekul och det är, om sanningen ska fram, väldigt lugnt! Och jag klagar absolut inte, (kanske lite på ryggen, men orka den!)

Som sagt tosdagen kommer bli riktigt grym! Jag och Emelie är fantastiskt peppade!!! Yey

Och idag var våra mentorer väldigt gulliga, de kom in med en massa påskgodis till oss! Mental hälsa kallas det! Haha. Vår klass är kanske inte bäst på att hålla hälsoprofilen på skolan, dock inriktar vi oss mer på mental hälsa med ledorden "Godis är gott"

image50


Nu är det inte många månader kvar tills jag far min kos med pick och pack till Götteborg. Där ska jag nörda runt på alla musikaffärer och hitta en riktigt, riktigt bra gura!


image51
Jag kommer köpa mig en äkta spansk gitarr. Det heter spansk gitarr för att den gitarrens utforming o.s.v. är uppfunnen i spanien. Det är helt enkelt en nylonsträngad gura. Dock vill jag ha en som är tillverkad i Spanien, dels tycker jag att de har varmare ljud, dels har jag spelat på många spanska gitarrer som jag blivit sjukt förtjust i och sen vill jag ha en spansk gitarr ifrån Spanien.

Att spela gitarr är något som är så sjukt kul! Jag är inte speciellt duktig, men det är bland det roligaste jag vet!! Musiken, möjligheterna, klangen, tonen, känslan. För så är det ju, ifall man ska köpa en gitarr är det känslan man ska gå på först, känns gitarren bra att spela på, blir det ett ljud du vill ha spelar det egentligen inte så stor roll vad det är för gura. Man ska inte titta i första hand på den dyraste för att få den bästa gitarren, eller titta på märket, man ska sitta och spela på den, höra ljudet och känna känslan. Sen kan ju självklart  märke och pris ge en fingervisning, jag t.ex. vet att jag tycker om Takamira-gitarrer, eftersom jag spelat på en del och gillat allihop och skulle om jag inte fick provspela välja en sådan gitarr, iof skulle jag aldrig köpa en gitarr jag inte spelat på men ni fattar principen!


Gitarren brevid är en Admira gitarr, flamenco, modell K34. Riktigt snygg!!


Nu ska jag gå och socialisera mig litet med min far!
Over and out

"Den som lyder idioten är själv idiot"

Kommentarer
Postat av: viktoria

Du är värd den bästa gitarren ever ! =) Glad Påsk och ha ett super bra lov med mycket vila!! kraaam


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback